Al weken zijn mensen in de ban van de pas geopende hotspot A’DAM Toren in Amsterdam Noord. Dat in deze toren genoeg te beleven is, mag inmiddels duidelijk zijn. Niet alleen een ritje in de lift, waar je een ware LED-show krijgt met het naar boven gaan in de toren is een ware attractie. Ook het 360graden draaiende restaurant Moon in de top is een ware magneet voor mensen die graag op grote hoogte over de stad willen kijken genietend van een hapje of een drankje.

A’DAM Lookout is het observatiedek wat zich op het dak bevindt. Hier kan je genieten van een panoramisch uitzicht over het centrum, de haven en zelfs over de polder.

Adam Toren Amsterdam Noord

BIJ OVERTHEEDGE IN AMSTERDAM SCHOMMEL JE MET UITZICHT OVER DE STAD

Bovenop dat alles opent vanaf 26 augustus OverTheEgde, een sensationele schommel boven op het dak. Daredevils en trillseekers schommelen op 100 meter hoogte heen en weer over de rand van de toren met Amsterdam onder hun voeten. Hier kan je genieten van het uitzicht over de hoofdstad terwijl de adrenaline door je aderen stroomt!

Je hebt naast een entreeticket voor A’DAM Lookout (€12,50) een apart ticket nodig voor OverTheEdge. Het schommelen is de eerste week gratis, vanaf 2 september kost een schommelticket €5.

Ons in ieder geval niet gezien op deze hoogte, maar voor sensatiezoekers is dit the place to be!

OverTheEgde (Adam Lookout)
Overhoeksplein 1, Amsterdam
adamlookout.com
Header credits: Dennis Bouwman

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!