TIWYA is jouw one way ticket naar een stukje tropisch paradijs aan de Kruiskade. In een prachtige setting komt de authentieke Indonesische sfeer en smaak niet alleen terug in het interieur, maar ook op het menu.

Op steenworp afstand van Rotterdam centraal worden er in het restaurant Indonesische familierecepten, een bar met exotische cocktails en een club voor zwoele nachten voor je geserveerd. TIWYA (wat staat voor This Is What You Are) weet met een inspirerend interieur, de geur van specerijen en meeslepende muziek al je zintuigen te stimuleren.

TIWYA ROTTERDAM: RESTAURANT, BAR EN CLUB MET INDONESISCHE SFEREN
TIWYA ROTTERDAM: RESTAURANT, BAR EN CLUB MET INDONESISCHE SFEREN
TIWYA ROTTERDAM: RESTAURANT, BAR EN CLUB MET INDONESISCHE SFEREN

Bij binnenkomst begroeten levensgrote stenen beelden iedere bezoeker. Eenmaal binnen brengen de botanische prints, kleurrijke lampen en 8 meter hoge plafonds je mee naar een wereld hier ver vandaan. En wie verder ontdekt vindt overal iets nieuws. Een opvallende trap met muziek van Mario Biondi of de 180 jaar oude marmeren Indonesische wastafels.

TIWYA voelt aan als een luxe resort met een warm welkom waar iedereen zich thuis voelt. Van het moment dat je door de originele Indonesische houten deuren stapt tot de slag op de gong die de clubavond inluidt. Of je nou een verjaardag met vriendinnen viert, je date meeneemt voor een indrukwekkend diner of op vrijdagmiddag cocktails drinkt met collega’s.

TIWYA ROTTERDAM: RESTAURANT, BAR EN CLUB MET INDONESISCHE SFEREN
TIWYA ROTTERDAM: RESTAURANT, BAR EN CLUB MET INDONESISCHE SFEREN

TIWYA SERVEERT AUTHENTIEKE INDONESISCHE GERECHTEN UIT DE KEUKEN

Voor de keuken is TIWYA de samenwerking aangegaan met chefs die een koffer vol authentieke Indonesische familierecepten meebrengen. Deze recepten groeiden van generatie op generatie. En nu, na zeker 100 jaar, bereiken ze bij TIWYA hun hoogste niveau. De chefs brengen verse seizoensgebonden ingrediënten en sensationele specerijen samen tot een kleurrijk menu vol bijzondere smaken.

Van verrukkelijke vega(n) gerechten tot dagverse vis of vlees – met het shared dining concept kiest ieder zijn eigen smaak. En om het vakantiegevoel compleet te maken combineert ieder gerecht perfect met een van de exotische (virgin) cocktails. 

Website: tiwya.nl
Adres: Kruiskade 15
Fotocredits: Mies Media

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!