DGTL opent traditiegetrouw het festivalseizoen op de industriële NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Het experimentele festival transformeert het industriële terrein 3 dagen lang om tot een elektronisch festijn, met alleen de crème de la crème op het gebied van elektronische muziek.

Afgelopen jaar bereikte DGTL een belangrijke mijlpaal: het eerste circulaire dancefestival ter wereld. Dit jaar gaat het duurzame festival nog een stap verder, namelijk het terugbrengen van de uitstoot gemaakt door alle bezoekers.

Niet alleen op het gebied van duurzaamheid gooit het festival altijd hoge ogen. De line-up is bij elke editie om je vingers bij af te likken en ook de vj’s blazen het publiek met dikke lichteffecten en visuals omver.

dgtl-festival-amsterdam-2023

BEKEND EN ONBEKEND TALENT OP DGTL

Vrijdagavond trapt DGTL het 3-daagse festival af met Grammy-winnaar Mura Nasa, gevolgd door The Blessed Madonna, Passion Deez en TAAHLIAH & I. Jordan die hem komen vergezellen tijdens deze opening night. De zaterdag en zondag staan natuurlijk in het teken van de legendarische weekender.

Zo staan er op zaterdag overdag grote namen als Camelphat, Jayda G, Ela Minus (LIVE), Folamour, Honey Dijon, DJ Seinfeld, VTSS en Satori (LIVE) in de line up. In de avond gaat knallen Denis Sulta, Danilo Plessow, Bambounou en Kamma & Masalo door op de after!

Wie na vrijdag en zaterdag nog niet is uitgefeest, kan zondag door voor de laatste ronde. Op deze dag staat niemand minder dan Eris Drew b2b Octo Octa, Moderat, The Martinez Brothers, Hot Since 82, Monolink (LIVE), Paula Temple, SHERELLE & Special Request, Valentina Luz, Coloray (LIVE), Black Cadmium en Bonobo achter de desk te draaien. Later op de avond draait Octo Octa, Benny Rodrigues, Dr. Rubinstein en Sedef Adasi in de eindprogrammering om zondag DGTL tot een knallend einde te brengen.

DGTL FESTIVAL AMSTERDAM 2022: KICK-OFF FESTIVALSEIZOEN OP HET NDSM
DGTL FESTIVAL AMSTERDAM 2022: KICK-OFF FESTIVALSEIZOEN OP HET NDSM

80 acts+ verdeeld over 7 podia op DGTL

Kortom, DGTL kan niet wachten om de poorten van het NSDM-werf te openen en de bezoekers te verrassen met de meer dan 80 acts verdeeld over 7 podia. Met deze spannende line-up en de dik aangeklede stages, weet DGTL het publiek keer op keer te verrassen. Hierdoor staat het festival stipt op nummer 1 om het festivalseizoen in te luiden

Wanneer: 7, 8 & 9 april
Waar: NDSM-werf, Amsterdam
Info: dgtl.nl

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!