Desperados slingert met Acht tot Nacht nieuwe feesten de Amsterdamse clubs in. Met de Acht tot Nacht feestjes hoef je niet meer te wachten tot de clubs na middernacht volstromen en kan je direct door het geluid. Geen rustige opbouw na een dagje werken, maar direct vlammen alsof je al uren in een club staat.

Acht tot Nacht is een nieuw terugkerend feest van Desperados, waarbij alle clubavonden worden voorzien van dikke line-ups en special acts. Deze programmering zorgt ervoor dat geen een avond hetzelfde zal zijn. Op alle Acht tot Nacht feestjes kan je los op acts die je in deze setting nog niet eerder in clubs voorbij hebt zien komen. Wie deze acts dan zijn? Dat blijft een grote verrassing en daar kom je pas achter op het event.

Acht tot Nacht by Desperados -1

Acht tot Nacht: vroeg vlammen is het nieuwe afteren

Steeds meer mensen hebben wel zin in een energieke clubavond maar willen de volgende dag ook fris en fruitig hun dag starten. Gezien de meeste clubs pas vanaf 00:00 warm beginnen te draaien is dat een aardig dilemma. Voor die mensen die vroeg willen pieken maar de volgende ochtend kreukvrij willen opstaan heeft Tosti Creative het feest ‘Acht tot Nacht’ bedacht.

Vroeg pieken is de nieuwe after. Waarom? Omdat je tussen Acht en Nacht juist álle energie van de wereld hebt om te partyen! Je wilt toch niet wachten tot de dansvloer gezellig vol is om 01.00? Daarom vullen ze deze tijd op met feesten. Lekker vroeg vlammen zodat je de volgende dag nog wat waard bent.

De allereerste editie vindt plaats 14 september ik Club Atelier Amsterdam! Deze rauwe club zit in gevestigd in de Schinkelhaven in Amsterdam Zuid tussen verschillende creatieve agencies en start-ups. Als je zin hebt in een rustige woe- of domibo komt dan vooral niet. De Acht tot Nacht feesten zijn echt alleen bedoeld voor partypeople die er direct een feestje van maken en niet voor bankhangers.

Wanneer: 14 september
Waar: Club Atelier, Amsterdam
Info: achttotnacht.nl

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!