Het reizende pop-up concept ‘De Maaltuin’ transformeert het succesvolle zomerconcept om met een wintereditie als De WinterMaaltuin. Tijdens De WinterMaaltuin diner je bij verrassende locaties in een gezellige setting vol culinaire hoogtepunten ergens in het land.

Op een unieke manier laat De Maaltuin je kennismaken met bijzondere locaties zoals kastelen, paleizen, musea of botanische tuinen. Door een heerlijk diner vol smaaksensaties en livemuziek ervaar en ontdek je het bijzondere verhaal van de locatie. Elke editie van De Maaltuin is uniek en blijft een verrassende beleving waar je steeds opnieuw naar toe kunt gaan. Op de meest prachtige locaties kunnen bezoekers deze winter terecht voor een complete avond uit. De WinterMaaltuin start op 2 november op het landgoed van Paleis Soestdijk bij de stallen en het koetshuis.

Locatie De WinterMaaltuin
Menu De WinterMaaltuin

Menu De WinterMaaltuin

Verwacht een bijzonder – winters – 5-gangen diner op een gezellige en knusse plek, daardoor worden alle zintuigen geprikkeld terwijl je luistert naar de prachtige verhalen en heerlijke gerechten die zijn geïnspireerd op de locatie.

Het menu van De Maaltuin mag dan een goed bewaard geheim blijven, waar gasten altijd op kunnen rekenen is een menu waarbij de chef zich heeft laten inspireren door de prachtige verhalen, geschiedenis en de omgeving. De WinterMaaltuin laat graag zien dat Nederland vol zit met verborgen parels, en laat dit dan ook terugkomen op het bord in de vorm van lokale en seizoensgebonden producten. Elke gang wordt geserveerd met bijpassende wijnen of cock- of mocktails.

Na de eerste editie bij Paleis Soestijk verplaatst het reizende restaurant naar het industriële terrein van De Werkspoorkathedraal in Utrecht. Na deze tweede editie volgen nog meer edities. Hou de website goed in de gaten voor nieuwe locaties.

DEEL TIPS

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!