Op 7, 8, 9 & 14, 15, en 16 juni kun je weer genieten van het Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse Bos. Amsterdamse wijnwinkels en wijnmakers presenteren gezamenlijk ruim 300+ verschillende wijnen, van klassiek Europa tot heftige nieuwe wereld wijnen. Proef 300+ verschillende wijnen uit alle windstreken, combineer het met de lekkerste gerechten en de mooiste verhalen.

Drink wijnen vanaf € 3,75 per glas tot aan bijzondere en zeldzame wijnen bij Winefield’s Auctioneers. Alle wijnen zijn verkrijgbaar per glas of fles. Kiezen tussen een topgerecht of een culinaire snack, terwijl je praat over de liefde. Een burger uit de hand met die dikke Chardonnay van de buren, het gaat zoals je wil. Vega of vegan? Geen probleem!

Bacchus wijnfestival Amsterdamse Bos
Bacchus wijnfestival Amsterdamse Bos

OESTERS SLURPEN OF EEN DANSJE WAGEN

Ze starten elke dag met Radio Bacchus. Horace en Pim in hun natuurlijke habitat: Praten met elkaar over van alles en nog wat. Af en toe een slokje en een hapje. De dj’s draaien ontspannen house en hiphop afgewisseld met hits uit de jaren 80.

Kinderparadijs “Chateau Migraine” staat weer klaar voor de kleinste onder ons! Ga op stap met je stempelkaart en pak alle stempels. Het volledige programma van Chateau Migraine maken we binnenkort bekend. Nog net niet toe aan een oester of Steak Tartare? Killer Fries maakt een kinderen frietje of ga los op poffertjes, pizza en een ijsje als dessert. Kinderen mogen gratis mee naar Bacchus Wijnfestival.

Wanneer: 7 tm 9 juni & 14 tm/16 juni
Waar: Amsterdamse Bos, Amsterdam
Info: bacchuswijnfestival.nl

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!