Bombora Surf Camp, gelegen in Uluwatu, Bali, is een ideale bestemming voor surfers en reizigers die op zoek zijn naar een centraal gelegen verblijf in Uluwatu. Uluwatu staat bekend als een van de beste surfspots van Bali en Bombora Surf Camp ligt vlakbij Padang Padang Beach (750m) en Bingin Beach (750 m) en is daardoor een geschikt verblijf om Uluwatu te ontdekken.

De kamers variëren van eenvoudige slaapzalen, maar ook knusse privékamers zijn er te boeken met uitzicht over de tuin of het zwembad. Allemaal ontworpen om surfers van alle niveaus te huisvesten. Met een ontspannen sfeer en een gemeenschapsgevoel is Bombora Surf Camp de ideale plek in Uluwatu om nieuwe mensen te ontmoeten.

Bombora Surf Camp Uluwatu - Hotspotjes.nl-5
Bombora Surf Camp Uluwatu - Hotspotjes.nl-4

Daarnaast is er een klein restaurant naast het zwembad waar je kan poolen, een koffietje kan drinken of kan genieten van gerechten gemaakt lokale ingrediënten die je energie geven voor je volgende avontuur.

Bij Bombora Surf Camp leren ze je graag hoe je moet surfen. Of je nu een ervaren surfer bent of een beginner die de kunst van het surfen wil leren. Het kamp biedt verschillende soorten niveaus aan surflessen om je skills te verbeteren en je zelfvertrouwen op te bouwen in het water.

Bombora Surf Camp Uluwatu - Hotspotjes.nl-1
Bombora Surf Camp Uluwatu - Hotspotjes.nl-2

Surfen in Uluwatu leer je bij Bombora Surf Camp

Naast surfen heeft het Bombora Surf Camp verschillende activiteiten en voorzieningen met de bedoeling om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bijvoorbeeld ontspannen bij het zwembad, een massage of een yoga-sessie. Verken nabijgelegen stranden en kliffen of maak een culturele excursie naar de nabijgelegen tempels en markten.

Uluwatu is erg uitgestrekt en het beste te verkennen met een gehuurde scooter. Vraag om advies bij Bombora Surf Camp zodat ze je hier het beste over kunnen informeren.

Met een perfecte mix van surf, ontspanning en gemeenschap, is het Bombora Surf Camp de ultieme bestemming om te overnachten in Uluwatu tijdens je reis door Indonesië. Daardoor is Bombora Surf Camp een populaire locatie en vaak ver van te voren volgeboekt. We raden je daarom om dit paradijs in Bali op tijd te boeken.

Bombora Uluwatu
Jl. Labuansait, Padang-Padang

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!