Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort is een lunchcafé in een industrieel rijksmonument. Het interieur is warm en sfeervol, maar bevat ook nog een paar historische eyecatchers. Het Centraal Ketelhuis is ook een officiële trouwlocatie waar je maar al te graag in de mooie zaal je trouwfeest wilt geven.

Heb je tijdens de lunch ook altijd moeite met kiezen? Dat is geen probleem bij DLC Café in Centraal Ketelhuis. Hier stel je een eigen lunch samen met kleine broodjes, quiches, soepen of salades. Welke dat zijn wisselt elk seizoen, zodat de kaart bij Centraal Ketelhuis continue varieert. Uiteraard staan klassiekers of avontuurlijke keuzen altijd op het menu.

restaurant HET CENTRAAL KETELHUIS AMERSFOORT: WARM EN SFEERVOL LUNCHEN IN EEN INDUSTRIËLE SETTING
restaurant HET CENTRAAL KETELHUIS AMERSFOORT: WARM EN SFEERVOL LUNCHEN IN EEN INDUSTRIËLE SETTING

Menu Het Centraal Ketelhuis Amersfoort

De broodjeskaart is altijd ingedeeld in vier categorieën: vlees, vis, kaas en plantaardig. Daar zit zeker wat voor je bij! Ons favoriete wijntje? De Vermentino Epicuro. Een heel toegankelijke wijn, die zij schenken in wit en rood. Voor ieder wat wils dus!

Mocht je lekker lang willen tafelen, met een vriendin willen bijkletsen of wat quality time hebben met je moeder, kies dan voor een uitgebreide High Tea. Lunchen doe je in Het Centraal Ketelhuis in stijl, maar wel op jouw manier.

Lekker aan de grote houten tafel bijvoorbeeld. Stekker in het stopcontact, inloggen op het wifi-netwerk en je kan aan de slag. Buiten in het zonnetje op het grote terras. Of gewoon lekker ontspannen aan één van de kleine tafeltjes tussen de boekenkasten, bij de haard. Wedden dat je niet meer weg wilt als je eenmaal bij Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort zit?

Centraal Ketelhuis
Soesterweg 320, Amersfoort
centraalketelhuis.nl

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders