Coffeelab is te vinden in het meest hippe deel van Eindhoven, namelijk Strijp-S, een voormalig bedrijventerrein van Philips. Door de Leidingstraat stroomde in die tijd de energie voor de fabrieken en deze energie lijkt nu rechtstreeks uit te komen in deze hotspot. Vanaf 8 uur in de ochtend tot 8 uur in de avond leeft deze toffe tent en kun je genieten van al het biologische eten. Naast het restaurant is er een supermercado te vinden die gevuld is met alleen maar unieke producten.

ONDER DE LEIDINGSTRAAT EINDHOVEN: ALL DAY HEALTHY FOOD MIDDEN OP STRIJP-S
ONDER DE LEIDINGSTRAAT
ONDER DE LEIDINGSTRAAT EINDHOVEN: ALL DAY HEALTHY FOOD MIDDEN OP STRIJP-S
ONDER DE LEIDINGSTRAAT EINDHOVEN: ALL DAY HEALTHY FOOD MIDDEN OP STRIJP-S

Coffeelab biedt voor ieder wat wils, je kunt hier terecht voor de lekkerste ontbijtjes, ruim belegde boterhammen, huisgemaakte soepen, biologische drankjes en verse salades. De salades zijn volledig zelf samen te stellen aan de salade bar, mocht je al keuzestress krijgen bij het idee, no worries, er staan namelijk altijd 4 samengestelde salades op de menukaart.

Deze menukaart wordt iedere week aangevuld met 3 maaltijden, deze kunnen afgehaald worden, maar grote kans dat je hier niet weg wil na het zien van het interieur. In het industriële pand is namelijk ieder hoekje Instagram-waardig en naast het restaurant en terras is er zelfs een urban beach voor de deur te vinden.

ONDER DE LEIDINGSTRAAT EINDHOVEN: ALL DAY HEALTHY FOOD MIDDEN OP STRIJP-S

DELI, LUNCH OF TAKE AWAY BIJ COFFEELAB

Alle producten zijn biologisch en worden vers in de open keuken bereidt of zijn speciaal samengesteld door leveranciers, zoals de worstenbroodjes zonder suiker en de speciaal gebrande koffiebonen van Tasman die ook op Strijp-S gevestigd zitten. In de supermercado zijn alleen maar producten met een verhaal te vinden, in de soepen van Kromkommer worden bijvoorbeeld alleen maar ‘afgekeurde’ groenten gebruikt en in de potten van Rotpot hebben de groente zolang gerot dat het zuurkool is geworden.

Er hangt een relaxte vibe, waar de meest uiteenlopende mensen op af komen. Toeristen, locals, jong en oud zitten hier door elkaar, dit maakt Onder de Leidingstraat heerlijk laag drempelig.

TIP: De huisgemaakte carrot cake en hummus zijn to-die-for, hier staan ze dan ook om bekend.

Coffeelab
Leidingsstraat 45, Eindhoven
coffeelab.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders