De Chin Chin Club aan de Rozengracht is al jaren een bekende speler in het Amsterdamse nachtleven, maar ook om dineren, borrels en hun eigen Chin Chin festival staan ze bekend.

Wekelijks staan er lange rijen voor de ingang van de Chin Chin Club, waarbij bezoekers door de neon-verlichte lucky cat boven de ingang, gehypnotiseerd naar de mysterieuze kelder worden gelokt. Zodra je beneden bent aangekomen lijk je nog verder in trance te raken door de honderden glimmende en zwaaiende lucky cats die je voorzien van een portie geluk.

Deze lucky cats zijn al vanaf het begin van de zaak kenmerkend voor de club en zullen alle bezoekers een warm en wuivend welkom blijven heten. De rest van de zaak heeft een innoverend sausje gekregen, waarmee de Chin Chin Club eigenaren een gerestylde zaak neerzetten die voldoet aan alle eisen van nu.

De cocktailbar vormt het middelpunt van de zaak en verbindt het restaurant en de club met elkaar door knusse hoekjes met zitjes. Chin Chin club betekent niet voor niets ‘duizend en duizend lagen’, 千千級 in het Chinees. Deze belofte komen ze na met de drie concepten onder één dak.

Menu Chin Chin Club Amsterdam
Drankkaart Chin Chin Club
Interieur Chin Chin Club Amsterdam

Chin Chin Club menu

In het restaurant gedeelte — bij de cocktailbar — zit je met comfortabele stoelen in een setting die iets weg heeft van een speakeasy bar. De ruimte is donker, maar de verlichting, de kleuren en de cocktailbar maken de ruimte aangenaam en intiem.

In de keuken zorgt chef Said Cheddad voor de verspreiding van spannende geuren door de Chin Chin Club. Hierdoor krijg je direct zin om een gerecht van de kaart te bestellen.

Elk gerecht op het menu is geïnspireerd op persoonlijke eetervaringen. Van Japan tot streetfood gerechten in verborgen straatjes in Hong Kong. De chef neemt je mee op een culinaire trip door Azië vol met smaakvolle gerechten en gedurfde smaken.

Je kunt kiezen uit kleine gerechtjes zoals edamame met soya glazuur of spicy tuna tartaar met crispy sushi rijst. Ook kun je kiezen voor grote gerechten zoals de vuurgegrilde Black angus ribeye van maar liefst 500gr en de zeebaars van de BBQ. Dit waren absoluut onze favorieten. 

Het advies is om 4 tot 5 gerechten te bestellen, zodat je samen al het lekkers van de kaart van de Chin Chin Club kunt proeven en ervaren.

Menu Chin Chin Club Amsterdam-2
Gerechten Chin Chin Club Amsterdam
Gerechten Chin Chin Club Amsterdam
Gerechten Chin Chin Club Amsterdam

Je kunt kiezen uit kleine gerechtjes zoals edamame met soya glazuur of spicy tuna tartaar met crispy sushi rijst. Of grote gerechten waarbij de vuurgegrilde Black angus ribeye van maar liefst 500gr en de zeebaars van de BBQ absolute favorieten waren.

Het advies is om 4 tot 5 gerechten te bestellen, zodat je samen al het lekkers van de kaart van de Chin Chin Club kunt proeven en ervaren.

Entree Chin Chin Club

Cocktails drinken of dansen in de club

Op de uitgebreide drankenkaart staan cocktail klassiekers (met een twist), exclusieve cocktails, champagne en goede wijnen. Tegen het weekend gaan alle tafels na het diner aan de kant en kun je dansen in de club van Chin Chin met toffe evenementen.

Kortom, de Chin Chin Club staat voor een allround avond uit waarbij je je geen moment hoeft te vervelen. Op naar een portie geluk aan de Rozengracht: Chin Chin.

Chin Chin Club
Rozengracht 133, Amsterdam
chinchinclub.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders