Sinds deze zomer is Hop & Stork in Utrecht te vinden. Begonnen in Den Haag en wegens succes is de tweede vestiging geopend op steenworp afstand van de Dom. Een hotspot waar je wordt overladen met luxe zoetigheid. Vooral chocola en koffie, maar ook voor ijs en een lekkere lunch.

Als je binnenkomt valt de meters lange open bar meteen op. Hierachter bevindt zich de hemel voor de echte zoetekauw. Chocolade brokken en Belgische pralines in alle variaties en smaken. Denk aan pure chocola met pistache en witte chocola met gevriesdroogde frambozen of Oreo. Onze favoriet: een reep gedroogde Aziatische mango gedipt in pure chocola. Alles wordt mooi verpakt, dus ook een goed cadeautje. Maar je kunt ook rustig binnen zitten of op het terras met uitzicht op de shoppende mensen in de Lijnmarkt en Zadelstraat.

HOP & STORK UTRECHT: CHOCOLADE, KOFFIE EN MEER VLAKBIJ DE DOM
HOP & STORK UTRECHT: CHOCOLADE, KOFFIE EN MEER VLAKBIJ DE DOM

Mocht je nog niet overtuigd zijn, maak dan een pit-stop voor de koffie. Zonder twijfel één van de beste koffie van de stad. De barista’s gebruiken direct trade-bonen van Single Estate en de koffie wordt geserveerd op een zilveren bordje met een praline en chocolademousse. Kortom, meer dan koffie en eerlijk voor de koffieboeren. Ook de leveranciers van cacao zijn, naast op kwaliteit, geselecteerd op duurzaamheid en eerlijke prijzen voor de boeren. Verantwoord genieten dus!

HOP & STORK UTRECHT: CHOCOLADE, KOFFIE EN MEER VLAKBIJ DE DOM
HOP & STORK UTRECHT: CHOCOLADE, KOFFIE EN MEER VLAKBIJ DE DOM

HOP & STORK HEMEL OP AARDE VOOR ZOETEKAUWEN

De sfeer bij Hop & Stork is open fris, maar doet tegelijkertijd luxe aan. De barista’s en chocolatiers dragen een chique outfit en het pand is smaakvol ingericht en verbouwd. De knusse werfkelder is daar een perfect voorbeeld van. Een goede spot als je wat meer privacy wilt.

En er is meer. In de zomer verkopen ze ook ijs en het hele jaar door organiseert Hop & Stork workshops waarin je onder begeleiding van vakmensen je eigen choco- en koffiecreaties maakt.

Hop en Stork
Lijnmarkt 1, Utrecht
hopenstork.com

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders