The Lobby Nesplein in Amsterdam zit gevestigd in het centrum en is zeer geschikt voor lunch, brunch, ontbijt of gewoon een kopje koffie, maar ook zeker voor diner. Als je het straatje achter het Rokin, de Nes, wat verder doorloopt kom je terecht op het ietwat verscholen Nesplein. Ondanks het feit dat je midden in het centrum bent – zoals altijd bomvol toeristen – begeef je je hier in een oase van rust.

RESTAURANT THE LOBBY FIZEAUSTRAAT AMSTERDAM: NIEUWSTE HOTSPOT OMGEVING AMSTELSTATION
THE LOBBY NESPLEIN AMSTERDAM: ONTBIJT, BRUNCH, LUNCH, DINER ÉN COCKTAILS

Het restaurant heeft een klein gezellig terras en ook binnen is het zeer sfeervol ingericht. Mooi gedekte tafels, een sfeervolle open kachel met houtvuur, lederen stoelen en een geweldige vintage houten bar. Niet té chique of té hip, maar zeker een hotelbar die zich kan meten aan de grote der groten in Parijs of New York.

THE LOBBY NESPLEIN AMSTERDAM: ONTBIJT, BRUNCH, LUNCH, DINER ÉN COCKTAILS
THE LOBBY NESPLEIN AMSTERDAM: ONTBIJT, BRUNCH, LUNCH, DINER ÉN COCKTAILS

MENU BIJ THE LOBBY NESPLEIN

Het hele restaurant staat vol met vintage design, waardoor het echt een eigen karakter heeft. Dat dit een fijne plek om te zitten is, wordt daarenboven nog versterkt door het vriendelijke personeel en de heerlijke keuken. Al jaren is The Lobby ‘world famous’ om zijn flamkuchen (bijvoorbeeld die met spek, ui, gruyère en peterselie of juist met pulled pork en jalapenos) en ook waren zij een van de eerste die de egg’s benedict, florentine en royal op de kaart hadden staan. Ware klassiekers en bij The Lobby in Amsterdam steengoed bereid!

The Lobby Nesplein
Nes 49, Amsterdam
thelobbynesplein.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders