Aan het Zwarte Pad 66 op Scheveningen zit al jaren Whoosah beachclub, een begrip in Den Haag, Nederland en ondertussen buitenland. Waar veel strandtenten zijn gekomen en gegaan op Scheveningen, wordt de populariteit van Whoosah beachclub alleen maar groter. Iedereen is hartstikke welkom bij Whoosah en het publiek is dan ook bijna een soort afspiegeling van de samenleving, van Wassenaar tot Schilderswijk…

Door het gebruik van donkere kleuren (zwart!), veel steigerhout en met name door de inzet van een hecht team van ontzettend chille, niet opdringerige medewerkers met hart voor de zaak, is Whoosah een ander soort beachclub geworden dan de rest. Er heerst een laidback en ongedwongen sfeer. Hier mag je alleen maar genieten, geen haast hebben en gezellig doen.

WHOOSAH DEN HAAG: NIET TE MISSEN BEACHCLUB AAN HET ZWARTE PAD
whoosah
WHOOSAH DEN HAAG: NIET TE MISSEN BEACHCLUB AAN HET ZWARTE PAD

WHOOSAH IS EEN BEGRIP IN DEN HAAG EN VER DAARBUITEN

Het grote succes van deze beachclub is dat zij een aanbod hebben wat veel verschillende mensen aanspreekt; overdag kan je er fijn liggen op de beste bedjes van heel Scheveningen, lekker genieten van het strand, voeten op tafel of een tukje doen op één van de banken met heel veel grote gekleurde kussens. Doordat deze banken op het terras op verschillende ‘verdiepingen’ zijn geplaatst, kan je altijd genieten van het beste uitzicht, omdat je niemand voor je hebt zitten!

’s Avonds kan je er heerlijk dineren. En dan niet de standaard-happen op Scheveningen zoals spareribs en sliptongen, maar mede door de nieuwe chef worden er allerlei lekkere gerechten gemaakt die meer richting Aziatisch/Fusion gaan. Bestel ook zeker het Whoosah combo-plateau als je met 3 of 4 vrienden gaat eten, want hierop zitten de beste gerechten van de kaart die je kan delen met elkaar! De eigenaar van Whoosah, Barend van Beek, vindt het belangrijk dat het gezellig is op het terras en uiteraard hoort daar ook het delen van gerechten bij.

WHOOSAH DEN HAAG: NIET TE MISSEN BEACHCLUB AAN HET ZWARTE PAD
Whoosah

FEESTJES BIJ WHOOSAH

En ’s nachts/na het diner gebeurt er iets waar Whoosah toch wel wereldberoemd door is geworden, namelijk de feesten. Dit trekt wederom een ander publiek aan. De grootste namen worden geboekt voor deze feesten die voornamelijk gericht zijn op deephouse en techno. Dj’s houden ervan om op deze locatie te draaien doordat zij worden onthaald als vrienden, de omgeving prachtig is (mooiste zonsondergangen!) en de vibe bijna magisch…

Als persoonlijk groot fan van de feesten van Whoosah, met name degene waarbij er een nachtvergunning is en er dus langer door kan worden gegaan, vind ik het lastig om onder woorden te brengen hoe vet het eigenlijk is! Whoosah is écht een ding.

Whoosah
Zwarte Pad 66, Den-Haag
whoosah.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders