LEUKSTE HOTSPOTS IN BOS EN LOMMER AMSTERDAM OM TE ONTDEKKEN

Bos en Lommer in Amsterdam is een levendige en diverse wijk in Amsterdam West die veel te bieden heeft. Met een overvloed aan verschillende restaurants, lunchgelegenheden, hotspots en koffiebars is dit een buurt upcoming op het gebied van culinaire en culturele ervaringen.

Voor liefhebbers van koffie is Bos en Lommer een waar paradijs, met een breed aanbod aan gezellige koffiebars waar je kunt genieten van heerlijke koffiespecialiteiten en huisgemaakte lekkernijen. Zoals de beste koffiebar van Amsterdam, Friedhats Fuku Cafe.

Ook naar leuke restaurants in Bos en Lommer hoef je niet lang te zoeken. Er zijn verschillende hippe restaurants in Bos en Lommer om te lunchen of te dineren. Zo is NMAG & de bar een van onze favoriete adressen in Bolo voor lunch en schuiven we voor een diner graag aan bij ons favoriete Mexicaanse visrestaurant in Amsterdam MasMais Marisqueria.

Restaurants in Bos en Lommer hebben een breed aanbod aan keukens, van traditionele Nederlandse gerechten tot exotische smaken uit alle hoeken van de wereld. Zo is er voor iedere wat wils en kan je terecht voor een uitgebreid diner en of snelle (vette) hap. 

Naast eetgelegenheden heeft Bos en Lommer ook een aantal hotspots die het ontdekken waard zijn. Van theater, kunstgalerijen tot hippe winkels en unieke boetieks, er valt altijd iets nieuws te ontdekken in deze bruisende buurt. Welke hotspots in Bos en Lommer je wil ontdekken vertellen we je in deze Bos en Lommer City Guide.

  • Categorieën: Eten & drinken

    MasMais Marisqueria Amsterdam: Mexicaans visrestaurant in West

  • Categorieën: Amsterdam City Guide

    NMAG & de bar Amsterdam: lunch, diner én borrel hotspot in Bolo