MasMais Marisqueria in Amsterdam is een geweldig adres als je op zoek bent naar een Mexicaans (vis)restaurant.

Het avontuur van de eigenaren (tacoboys Mike & Jim) is ooit begonnen met BBQ-en in het park en pop-ups bij het Veronicaschip en het Skate Cafe. Deze events werden zo goed bezocht dat een eigen zaak niet meer kon ontbreken. Restaurant MasMais Taqueria in Amsterdam — met vers gemaakte maistaco’s in de hoofdrol — was geboren.

Echter smaakte dit Mexicaanse feestje naar meer. Tijdens inspirerende (food)reizen door Mexico werden ze opslag verliefd op marisquerias: een visrestaurant waar je in een relaxte setting geniet van visgerechten en cocktails.

In Amsterdam zagen de boys een mooie kans met een leegstaand pand aan de Admiraal de Ruijterweg, die zij transformeerde tot het funky Mexicaanse visrestaurant MasMais Marisqueria. Met deze tweede MasMais aanwinst, maken ze van Bos en Lommer een grote fiesta!

MasMais Marisqueria interieur Amsterdam - Hotspotjes.nl
MasMais Marisqueria interieur Amsterdam - Hotspotjes.nl

Menu MasMais Marisqueria Amsterdam: een Mexicaans feestje in Bolo

Het MasMais menu bestaat uit een à la carte menu met visgerechten geïnspireerd uit reizen door Mexico. Start het Mexicaanse feestje met tostadas (gefrituurde Mexicaanse tortilla) die je lekker in een salsa roja kan dippen.

Als je lekker door wil blijven dippen, sla dan de klassieke ceviche met zeebaars, chulpe (geroosterde maiskorrels) en babymais van MasMais Marisqueria niet over. Deze civiche kan je uit een goddelijk lekkere leche de tigre marinade, met een tostada scheppen.

Alle gerechten bij MasMais Marisqueria in Amsterdam zijn perfect om met elkaar te delen. Bestel daar een Smokey Paloma of een Hibiscus Margarita cocktail bij en het Mexicaanse feestje compleet.

MasMais Marisqueria menu Amsterdam - Hotspotjes.nl
MasMais Marisqueria cocktails Amsterdam - Hotspotjes.nl
MasMais Marisqueria menu Amsterdam - Hotspotjes.nl

De Tuno tostada en de Mixed marisco tosta worden beide geserveerd als duo. Je krijgt dan van elk 2 stuks. De een voorzien van tonijn en de ander van witvis en gefrituurde gamba’s.

Beide tostada’s hebben een mix aan verse ingrediënten die je met een uitgeknijpt limoentje voorziet van een extra smakelijk tintje. Een Fermented Orangje Paloma cocktail smaakte bij dit gerecht voor ons het lekkerst, waarbij je het glas met een zout en tajin randje blijft aflikken.

Er staan ook verschillende quesadillas bij MasMais Marisqueria Amsterdam op de kaart, waarvan wij de fish birria quesadilla (kabeljauw, Hollandse garnalen en visbouillon) hebben geproefd.

MasMais Marisqueria menu Amsterdam - Hotspotjes.nl
MasMais Marisqueria menu Amsterdam - Hotspotjes.nl

MasMais Marisqueria: DIY-taco’s met vis van de grill

Wil je bij MasMais zelf je handen uit de mouwen steken? Bestel dan een DIY-taco. Dit is een plate voorzien van vers gegrilde vis en tortilla’s die je zelf mag bestrooien met ingrediënten en pikanter kunt maken met een eigen MasMais hotsaus.

Kortom MasMais Marisqueria in Amsterdam is een heerlijk Mexicaans vis(festijn). Of je nu komt voor een gerechtje, cocktail of een Mexicaans biertje binnen- of op het terras: een echte Marisqueria vibe is hier gegarandeerd. Bekijk onze reel hier over Masmais Marisqueria

MasMais Marisqueria
Admiraal de Ruijterweg 273A, Amsterdam
masmais.nl

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders