MasMais Marisqueria is een geweldig adres als je op zoek bent naar een Mexicaans (vis)restaurant in Amsterdam.

Het avontuur van de eigenaren (tacoboys Mike & Jim) is ooit begonnen met BBQ-en in het park en pop-ups bij het Veronicaschip en het Skate Cafe. Deze events werden zo goed bezocht dat een eigen zaak niet meer kon ontbreken. Restaurant MasMais Taqueria — met vers gemaakte maistaco’s in de hoofdrol — was geboren.

Echter smaakte dit Mexicaanse feestje naar meer. Tijdens inspirerende (food)reizen door Mexico werden ze opslag verliefd op marisquerias: een visrestaurant waar je in een relaxte sfeer geniet van visgerechten en cocktails. Hun oog viel op een leegstaand pand aan de Admiraal en dit pand transformeerde zij tot het funky Mexicaanse visrestaurant MasMais Marisqueria. Met hun tweede aanwinst maken ze van Bos en Lommer een nog grotere fiesta met deze hippe hotspot.

MasMais Marisqueria interieur Amsterdam - Hotspotjes.nl
MasMais Marisqueria interieur Amsterdam - Hotspotjes.nl

Menu MasMais Marisqueria

Het menu bij MasMais Marisqueria bestaat uit een à la carte menu vol met geïnspireerde visgerechten uit Mexico die je met elkaar kunt delen. Start het Mexicaanse feestje met tostadas (gefrituurde Mexicaanse tortilla) die je lekker in een salsa roja mag dippen en bestel daar een Smokey Paloma of een Hibiscus Margarita cocktail bij.

Als je lekker door wil blijven dippen, sla dan de klassieke ceviche met zeebaars, chulpe (geroosterde maiskorrels) en babymais van MasMais Marisqueria niet over. Deze civiche kan je uit een goddelijk lekkere leche de tigre marinade, met een tostada scheppen.

MasMais Marisqueria menu Amsterdam - Hotspotjes.nl
MasMais Marisqueria cocktails Amsterdam - Hotspotjes.nl
MasMais Marisqueria menu Amsterdam - Hotspotjes.nl

De Tuno tostada en de Mixed marisco tosta worden beide geserveerd als duo. Je krijgt dan van elk 2 stuks. De een voorzien van tonijn en de ander van witvis en gefrituurde gamba’s. Beide tostada’s hebben een mix aan verse ingrediënten die je met een uitgeknijpt limoentje voorziet van een extra smakelijk tintje. Een Fermented Orangje Paloma cocktail smaakte bij dit gerecht voor ons het lekkerst, waarbij je het glas met een zout en tajin randje blijft aflikken.

Er staan ook verschillende quesadillas bij MasMais Marisqueria op de kaart, waarvan wij de fish birria quesadilla (kabeljauw, Hollandse garnalen en visbouillon) hebben geproefd.

MasMais Marisqueria menu Amsterdam - Hotspotjes.nl
MasMais Marisqueria menu Amsterdam - Hotspotjes.nl

DIY-taco’s met vis van de grill

Als je een DIY-taco bestelt krijg je een plate voorzien van vers gegrilde vis en tortilla’s die je zelf mag bestrooien met ingrediënten en pikanter kunt maken met hun eigen MasMais hotsaus.

Kortom MasMais Marisqueria is een heerlijk Mexicaans vis(festijn). Of je nu komt voor een gerechtje, cocktail of een Mexicaans biertje binnen of op het terras: een echte Marisqueria vibe is hier gegarandeerd. Check onze reel hier.

Website: masmais.nl
Adres: Admiraal de Ruijterweg 273A, Amsterdam

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

DEEL TIPS

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!