Midden op de Kleine Berg is Stadsrestaurant Welp in Eindhoven te vinden. Een begrip in Eindhoven, gevestigd in een straat die hip en happening is. Niet voor niets zit het terras hier de hele zomer bomvol. Zodra je deze hotspot binnenstapt kun je niet om het toffe interieur heen, ronde banken, knusse zitjes en een perfect afgestyle bar. De sfeer is intiem, trendy maar wel lekker toegankelijk, wat helemaal in deze straat past.

WELP EINDHOVEN: HIP STADSRESTAURANT OP DE KLEINE BERG
WELP EINDHOVEN: HIP STADSRESTAURANT OP DE KLEINE BERG

De kaart van Welp zit verstopt in het eigen Stadsmagazine van het stadsrestaurant, hier zijn naast de gerechten alle ins and outs over “De Bergen” te vinden. 4 keer per jaar komt er een nieuwe editie van dit magazine uit, waarbij de kaart ook veranderd, afwisseling verzekerd!

Bij Welp kun je terecht voor een lunch, high tea, high wine, of een avond lang tafelen, waar je vooral in de zomer een plekje voor moet zoeken op het terras. Niet zoveel tijd? Don’t worry er kan ook een snelle hap of alleen een drankje gedaan worden, er worden namelijk 20 wijnen per glas geschonken.

WELP EINDHOVEN: HIP STADSRESTAURANT OP DE KLEINE BERG
WELP EINDHOVEN: HIP STADSRESTAURANT OP DE KLEINE BERG

VAN LUNCH TOT DINER EN HEERLIJK HIGH WINEN BIJ WELP

De keuken is internationaal en naast vis- en vleesgerechten is er ook rekening gehouden met de vegetarische eter. Het Welp menu is wat ons betreft een must-eat, deze krijgt niet voor niets de naam van het restaurant. Het menu bestaat uit een proeverij met de meest verse visgerechten, malse ossenhaas die onder andere wordt aangevuld met truffelsaus en een grand dessert waar je alleen maar happy van kan worden, mega aanrader!

Het pand heeft de perfecte grote voor een knusse sfeer, tel hierbij het ontzettend aardige personeel op en je komt uit op een top locatie.

TIP: Probeer een plekje op het terras of aan het raam te bemachtigen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is er namelijk genoeg te zien in deze straat.

Website: restaurantwelp.nl
Adres: Kleine Berg 35

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!