De zusjes Caroline en Elise weten het al een hele tijd, slowjuice is het allergezondst. Dus stop maar met je verse jus uit je sapcentrifuge, want een slowjuicer haalt pas écht alle vitamines en mineralen uit je groente en fruit!

Geboren in het Westland, staan deze zusjes vrij nuchter in de hele slowjuice-hipe; groentes zijn groentes, en die zijn gewoon heel gezond. Zij zijn vanuit huis begonnen met het maken van slowjuice sappen voor eigen gebruik, en hebben van hun levensstijl en hobby, hun werk kunnen maken.

Sinds 3 maanden kan Den Haag ook aan zijn gezondheid gaan werken en langsgaan bij Saplab op de Denneweg. Waar we voorheen onze detox-pakketten moesten

De sfeer in de winkel is clean, maar wel gezellig met veel groen. In de winkel bij Saplab staat een vitrine waarin de verse sappen, gingershots, acai bowls (classic of met avocado, écht heel lekker), salades en kleine gezonde snacks worden gedisplayed. De gingershots zijn erg fijn voor een kickstart van de dag en bestaat uit bijna pure gember. Je kan losse sapjes kopen voor de dagen dat je niet voldoende groente binnen krijgt of je kan ervoor kiezen om een pakket samen te stellen. De pakketten zijn voor 3, 5 of 7 dagen en tijdens die dagen is dit het enige wat je ‘eet’. Hierdoor krijgt je lichaam een grote onderhoudsbeurt.

GEZOND EN LEKKER BIJ SAPLAB IN DEN HAAG

De samenstelling van de sapjes is heel basic, voornamelijk groentes, vooral geen vezels en soms een klein beetje fruit of een superfood. Door het ontbreken van vezels, heeft je lichaam niet zoveel moeite met het verwerken van het voedsel, waardoor je merkt dat je meer energie overhoudt en dat bijvoorbeeld de huid gezonder wordt. De sapjes worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensgroentes. Elise en Caroline kunnen niet wachten tot het volgende seizoen begint, zodat zij kunnen gaan starten met sapjes met boerenkool en broccoli!

Volgens de zusjes is het heel erg belangrijk dat je doet wat persoonlijk goed voelt en om gezonder te leven hoef je echt niet direct drastisch jouw levensstijl om te gooien, maar zou je kunnen beginnen met een flesje per dag naast je gewone maaltijden. Een flesje met een groentesapje vanuit de slowjuicer bevat toch zo’n 300 – 350 gram groente en is dus een uitkomst. Zo’n sapje drinkt makkelijk weg en je hebt er geen werk aan!

Caroline en Elise zijn ontzettend enthousiast en kunnen alles uitleggen over de producten in de winkel en de verschillende manieren om jouw leven gezonder te maken. Want ieder klein stapje is er één, dus ga binnenkort eens bij ze langs voor een vrijblijvend advies, een lekkere kop koffie, een smoothie en/of een sapje!

Saplab
Denneweg 8, Den Haag
saplab.nl

Deel deze tips:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag en Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.