Bar Karakter is onze vrijmibo spot wat betreft een fijne borrel en een goede hap. Deze aanwinst  zit gevestigd aan De Clercqstraat, vlakbij de kruising met de Bilderdijk. Binnen waan je je in een bruine kroeg in combinatie met een stukje natuur. In het midden van de bar staat een grote boomstam die boven de bar uitmond in een volwaardige boom. Ook de muren van de keuken zijn voorzien van het nodige groen.

Tegenover de bar staat een gehalveerde oldtimer die omgetoverd is tot DJ booth waar regelmatig de lekkerste hitjes worden gedraaid. Achterin het rustigere deel van Bar Karakter vind je goeie banken waar je heerlijk kunt zitten met vrienden. Of met je date natuurlijk!

Voorin kun je genieten van een drankje óf van heerlijke gerechten van De Grill Fabriek. Een nieuw shop-in-shop concept verzorgd door Chef Michel wat, zoals de naam doet vermoeden, volledig draait om lekker vlees. Naast een lekker stukje biefstuk, sappige sparerib of een entrecote kan je hier terecht voor nog veel meer lekkers, want vis-en vegetarische gerechten staan hier ook op de kaart. Heerlijk!

ETEN, BORRELEN ÉN EEN POTJE KARAOKE BIJ KARAKTER IN WEST

Dat je bij bar Karakter lang blijft hangen is dan ook geen geheim. Goed eten, een enorme drankkaart, fijne cocktails, hapjes en ja ja sinds kort een eigen private karaoke spot! In de kelder waar je hiervoor jezelf in de rondte kon paffen met een peuk, is dit nu Amsterdams nieuwste karaokespot geworden. En wie houdt daar nou niet van, lekker ongegeneerd meebleren met hits terwijl niemand je kan horen.

Deze private karaoke room inclusief eigen bar is beschikbaar voor zes tot twintig personen waar jij, je vrienden of je collega’s zichzelf helemaal kunnen laten gaan. Uit meer dan 2.000 hits kan jij uit volle borst meezingen en kiezen uit meerdere genres. Liever niet solo maar toch een duet? In deze toffe karaokeroom hangen twee microfoons, lekker battlen en gaan! Handig om te weten is dat je hier kunt kiezen uit vier pakketen die naast de karaokeroom onbeperkt drank bevatten.Uiteraard hangt het pakket wel af van het soort drank dat je dan kiest.

Karakter is al een tijdje onze favoriet, maar met deze nieuwe shop-in-shop én karaokeroom zijn wij er nu nooit meer weg te slaan!

Website: barkarakter.nl
Adres: De Clercqstraat 75 H

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!