Popocatepetl in Utrecht zit gevestigd aan de Nobelstraat en is een ware metamorfose ondergaan. De bekende Mexicaanse invloeden hebben nu plaatst gemaakt voor een eigentijds, warm en sfeervol Latijns interieur. Bij binnenkomst kom je terecht in een ware Mexicaanse oase gecombineerd met een hedendaags design. Aan de wand hangt een muur vol met hoefijzers (symbol voor geluk), tropische stoelen, veel plantjes en gezellige lampjes die het nog eens extra gezellig maken. Uren vliegen naar Mexico hoeft dus niet meer, het Mexicaanse gevoel zit hier gewoon om de hoek.

Niet alleen het interieur bij Popocatepetl heeft een transformatie ondergaan, ook de menukaart is weer up to date en voldoet aan alle moderne verwachtingen. Meer verfijnde gerechten, bites to share, een nieuwe lunchkaart en een uitgebreide drankenkaart, lees COCKTAILS, Yesss! Het vernieuwde restaurant biedt voor ieders wat wils. Naast de perfecte restyling van het menu en het interieur, staan klassiekers zoals nacho’s, faijtas én tortilla’s nog steeds op de kaart.

POCATEPETL THE MEXICAN UTRECHT
POCATEPETL THE MEXICAN UTRECHT

Wij kozen de bites to share gerechten van de kaart, omdat gerechten veel leuker zijn om te delen. Zodoende kun je meerdere smaken proeven en proberen. Uiteraard kunnen nacho’s bij een Mexicaan bezoek niet ontbreken en kozen wij voor de chicken met jalapeño variant. Naast deze heerlijke nacho’s werden calamares, zoete aardappel met kabeljauw, chicken wings voorzien van limoen en honing werd er en een goed smakende softtaco met zoete aardappel en bosuitjes op de tafel geserveerd.

Er staan bij Popocatepetl zoveel lekkere gerechten op de kaart dat je eigenlijk niet kunt kiezen. Goed om hier met een lege maag aan te schuiven, zodat je kan genieten van al het lekkere Mexicaanse eten wat er is.

popocatepetl the mexican
POCATEPETL THE MEXICAN UTRECHT

KLASSIEKERS, BITES TO SHARE ÉN COCKTAILS BIJ POPCATEPETL IN UTRECHT

Naast Mexicaanse gerechten heeft Popocatepetl ook een groot aanbod aan cocktails. Van frozen margarita’s, cosmopolitans en el diablo tot een Mexicaans biertje, het staat hier allemaal op de kaart!

Ga jij niet naar Mexico maar wil jij toch de sfeer en het eten proeven gecombineerd met een modern twist? Dan zit je bij Popcatepetl aan het juiste adres! Dit Mexicaanse restaurant in Utrecht heeft maar liefst zeven vestingen waar jij in de tropische sferen kunt wanen, veel sneller dan een retourtje Mexico dus!

Het is geweldig! Of op zijn Mexicaans, está de huevos!

Popocatepetl The Mexican Utrecht
Nobelstraat 163, Utrecht
popo.nl/restaurant/utrecht/

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders