STREETFOOD OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN

Ben je op zoek naar de beste cocktails en heerlijke Latijns-Amerikaanse bites in super bruisende setting? Dan ben jij Calle Ocho op de Albert Cuyp aan het juiste adres.

Thomas en Oscar, de trotse eigenaren van Calle Ocho, hebben lang samen gewerkt en tijdens hun trip naar Cuba wisten ze het zeker: Ze wilden een eigen bar! Calle Ocho is vernoemd naar the Little Havana main street in Miami. De bar moest een warme, leuke, bruisende sfeer hebben met wat gekkigheid. En dat is de boys heel erg goed gelukt. Bij binnenkomst is het gelijk duidelijk. Hier ga je een geweldige avond beleven.

Aan de bar kan je de beste cocktails drinken van de stad. En van drinken krijg je honger. Calle Ocho heeft een fantastische kaart met allemaal heerlijke bites. Al deze gerechten zijn Latijns-Amerikaans en dat maakt de keuze heerlijk divers en verassend. Venuzealaanse cheessticks, taco’s, nacho’s, quessadillas, visgerechten, vleesgerechten, veggiegerechten, er staat echt voor ieder wat wils op de kaart. Wij hebben niet op de kaart gekeken en gevraagd of ze een menuutje voor ons konden samenstellen. Echt waar: ieder gerecht was een feestje. Ons lievelingsgerecht was The Jamaican Jerk, pittige kippenpootjes, to die for!

Calle Ocho is een zaak waar je met je tinder-date, je oma, of je vriendengroep naartoe kunt gaan. En met wie je ook gaat, je hebt sowieso een fantastische avond! De sfeer is goed, de cocktails zijn de bom en het eten is om je vingers bij af te likken. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond.  

Wij moesten naar een verjaardag, maar komen zeker nog een keertje terug om de hele avond en nacht te blijven hangen! Want dit is echt een tent waar je wil blijven hangen, alle cocktails van de kaart wil proberen en alle hapjes wil hebben geproefd.

Website: calle-ocho.nl
Adres: Albert Cuypstraat 226I

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

About the Author: Sandra

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.

Leave A Comment

7 − vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.