De Borrl Kitchen recht tegenover Artis, is new in town maar zeker niet het zoveelste horeca concept. Geïnspireerd door het Italiaanse Apertivo en de typisch Nederlandse borrel, bedachten de eigenaren het all-day borrel concept. Hierbij wordt het eten en drinken op een leuke manier gepresenteerd en draait alles om het delen van eten, smaken en beleven. Zo heb je de hele dag door – van ontbijt tot laat – het gezellige en sociale borrel gevoel.

Borrl Kitchen serveert ontbijt en lunch tot 15.30 waarna de kaart met snacks en avond kaart doorloopt tot in de late avond. Alles net even anders, vernieuwender en innovatiever dan normaal. Je bestelt voor het aantal personen naar keuze en zo worden alle gerechten geserveerd op planken zodat je alles gezellig met elkaar kan delen.

SAMEN GENIETEN EN DELEN BIJ DE BORRL KITCHEN IN OOST

Bij de Borrl Kitchen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van echte Amsterdamse producten. Dat zie je terug in het interieur, zo is de muur bekleed met de vloer van een oude Amsterdamse gymzaal, verder is Borrl Kitchen ingericht in samenwerking met het Nederlandse design-label ZUIVER. Ook de koffie en thee is net even anders dan normaal.

Zo kun je een koffie-tasting doen met twee single origins van Stooker Coffeeroasters, ook weer een Amsterdams merk, geserveerd met creamcheese voor een vernieuwende en verassende koffie-ervaring. Thee komt van het Amsterdamse Citea, van acht verschillende blends mag je zelf je thee samenstellen. Voor wijnliefhebbers heeft Borrl Kitchen een bijzondere wijnkaart met het motto: ‘maak wijn verassend toegankelijk’ zo is de huiswijn bijvoorbeeld een pinot noir uit Roemenië.

Kortom mocht je een fijne plek zoeken om lekker all-day te borrelen, dan zit je bij Borrl Kitchen aan het juiste adres!

Website: borrlkitchen.nl
Adres: Plantage Kerklaan 41, 1018 CV Amsterdam

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer