Bij hotspot Lebkov aan het Stationsplein in Rotterdam haal je de lekkerste sandwiches voor on the go. Hiernaast hebben ze ook nog eens een zeer divers aanbod én een lekker relaxt sfeertje. Ook gezellig om er je dag door te brengen dus!

Lebkov heeft inmiddels al negen jaar haar wortels in de grond naast het centraal station zitten. Naast Rotterdam heeft Lebkov ook nog vestigingen in Amsterdam, Leiden en Den Haag. Het eten wordt op alle locaties bereidt volgens het best of best principe. Alleen de beste producten en ingrediënten worden speciaal voor jou geselecteerd.

LEBKOV ROTTERDAM
LEBKOV ROTTERDAM

EEN MOMENTJE VOOR JEZELF BIJ LEBKOV

Door de enorme ramen is vanaf de buitenkant al te zien wat je hier binnen kunt vinden. De zaak heeft namelijk een hele typische lunchroom uitstraling. De zwart-witte blokjes tegeltjes in de gehele zaak overal terug te vinden. Je krijgt een beetje het idee dat je in een kantine zit, maar dan gezelliger.

Bij Lebkov komen veel gasten om te werken of om gewoon even een moment voor hunzelf te hebben tussen het reizen door. Door de ruime openingstijden is er altijd een plekje voor je vrij.

De sandwiches, salades, muffins, sapjes en nog veel meer wordt allemaal lekker huisgemaakt bij Lebkov. De medewerkers beginnen al in de vroege uurtjes met het klaarmaken van de verse producten. Alles wordt op een unieke manier verpakt. Handig voor on the go én hygiënisch.

LEBKOV ROTTERDAM
LEBKOV ROTTERDAM

Wat de koffie betreft is er natuurlijk een brede keuze. Wat Lebkov echter zo bijzonder maakt, is dat zij het koffiedik aan de Rotterzwam geven. Zij gebruiken dit om hun paddenstoelen op te kweken. Uiteindelijk komen deze paddenstoelen weer in jouw sandwich terecht. Good thinking!

Iedereen heeft tussen het reizen door wel eens wat quality-time met zichzelf nodig. Lebkov haalt je even bij de drukte van het station vandaan met hun zeer smakelijke producten.

Lebkov
Stationsplein 50, Rotterdam
lebkov.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders