• KAAP ROTTERDAM

KAAP ROTTERDAM: EEN STUKJE NORMANDIE IN DE HIPPE URBAN WIJK KATENDRECHT

EERLIJKE EN VERSE VIS BIJ KAAP

 

There are plenty of fish in the sea, but all we want is Kaap! Kaap is een vislokaal aan de Delistraat in het knusse Katendrecht. Een ruime keuze in eerlijke en verse vis voor een goed prijsje.

Kaap serveert het Rotterdamse publiek al sinds 2013 op een laagdrempelige manier vis. Vis, en dan met name kreeft en krab, hoeven namelijk helemaal niet zo idioot duur te zijn als je denkt. Hier is het mogelijk om eerlijke vis te krijgen voor een eerlijk prijsje. Daarbij zit je ook nog eens in één van de meest upcoming en hippe urban wijken van Rotterdam.

De sfeer voelt aan als een replicatie van de Normandische kust. Je zit er lekker aan de oude haven. Een soort kroegje waar je gemakkelijk naar binnen loopt. Dat gevoel kregen wij bij Kaap. Dat, maar dan met een zekere charme waarbij je omringd wordt door de geur van kwaliteitsvis.

MEER HOTSPOTS IN ROTTERDAM

Voor Kaap is het belangrijk dat de gast weet dat de vis die zij serveren eerlijk gevangen of biologisch gekweekt is. Hierbij wordt de bijvangst ook gebruikt in plaats van weggegooid. Je zal merken dat goede vis automatisch lekkere vis is. Hier wordt gewerkt met dagverse een duurzame seizoensproducten. De Normandische oesters en de razend populaire ‘Moules-frites’ zijn meer dan de moeite waard. Trust me.

Op zoek naar een stukje Franse kust in je eigen hometown? Kaap verwelkomt je met open armen. Combineer het met een dagje Fenix Food Factory en een wandeling door het oude én nieuwe Katendrecht. Fabuleux!

Website: vislokaalkaap.nl
Adres: Delistraat 48

 

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

About the Author:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Rotterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.