Hotel New York in Rotterdam. Sommige mensen kennen het misschien van vroeger, andere misschien omdat het de laatste jaren echt populair is geworden. Met hun vestiging in het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika lijn hebben ze in al die jaren een grote naamsbekendheid verkregen.

Hotel New York is een unieke mix tussen oud en nieuw. Het hotel werd geopend in 1933, maar is door de jaren heen blijven ontwikkelen en innoveren. Inmiddels bestaat Hotel New York in Rotterdam uit een hotel, restaurant, bar, basement en nog veel meer. Er zit zelfs een barbershop in het gigantische gebouw. Alle voorzieningen zijn aanwezig, en je hoeft er dus eigenlijk nooit meer weg.

HOTEL NEW YORK ROTTERDAM
HOTEL NEW YORK ROTTERDAM

Wat betreft de inrichting en uitstraling van Hotel New York, konden wij de mensen figuurlijk nog zien vertrekken. Hotel New York betekende vroeger een nieuwe hoop en een nieuw begin voor velen. Wanneer je het pand vanaf buiten bekijkt, voel je je een beetje als één van die gelukszoekers. Deze nostalgische setting wordt dus altijd nog goed doorgevoerd.

HOTEL NEW YORK ROTTERDAM

HOTEL NEW YORK ROTTERDAM: NOSTALGIE GECOMBINEERD MET PUUR GENOT

Wij mochten te gast zijn in de NY Basement, waar net een nieuwe kaart geïntroduceerd is. Lucky us! Samen met een aantal andere bloggers hebben wij alle nieuwe gerechtjes op de kaart geproefd. Laten we eerlijk zijn, it was a-ma-zing. Alle gerechtjes zagen er ontzettend mooi en verzorgd uit. Deze werden allemaal geserveerd met een unieke wijn of cocktail. Een zeer aangename kennismaking met de kaart en al met al een geweldige avond.

Hotel New York in Rotterdam is een plek waar een stukje nostalgie samen met puur genot naar boven komt. De nieuwe kaart van de NY Basement uniek en innovatief. Het personeel weet je letterlijk alles over de gerechten en de drankjes te vertellen. Eetsmakelijk en bon voyage ;)

Hotel New York
Koninginnenhoofd 1, Rotterdam
hotelnewyork.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders