Edge, het hoogste en coolste uitkijkpunt van New York, biedt bezoekers de mogelijkheid om New York City te zien en te ervaren als nooit tevoren. Met een glazen vloer, glazen muren en een champagne bar kunnen bezoekers op 325 meter hoogte genieten van een 360-graden uitzicht op de iconische skyline van New York.

Edge doorboort de hemel op een recordhoogte van 325 meter en telt 100 verdiepingen. Hier ervaren bezoekers een nooit eerder vertoond uitzicht op New York City, Western New Jersey en de staat New York. Van een champagnetoast onder de wolken tot prachtige foto’s leunend tegen de schuine glazen wanden. Gasten kunnen al lopend over de glazen vloer de Big Apple onder zich ontdekken of genieten van het uitzicht over New York dat zich uitstrekt tot zo’n 130 meter.

EDGE NEW YORK: COOLSTE EN HOOGSTE UITKIJKPUNT OPENT OP 325 HOOGTE
EDGE NEW YORK: COOLSTE EN HOOGSTE UITKIJKPUNT OPENT OP 325 HOOGTE

CHAMPAGNETOAST OP 325 METER HOOGTE

“Zo heb je New York nog nooit ervaren”, zegt Jason Horkin, Executive Director van Hudson Yards Experiences. “Op het platform van Edge stappen is alsof je de lucht in loopt. De hele ervaring is ontworpen om bezoekers te inspireren en bij hen een nieuwe passie voor New York City aan te wakkeren met meerdere, ingebouwde sensatie-elementen die ervoor zorgen dat Edge als ongekende attractie een plek verdiend op de bucketlist van elke reiziger.”

Edge zal het hele jaar door zeven dagen per week geopend zijn van 8:00 uur tot middernacht. 

Edge New York
30 Hudson Yards, New York
edgenyc.com

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!