De Brixton brunch is het eerste brunch- en party concept van Amsterdam en is hét feestje om lekker vroeg te pieken. In de middag aanschuiven bij een brunch- die vervolgens overvloeit in een dagfeestje.

Het concept is geïnspireerd op de levendige Brixton market in de hippe Londense wijk Brixton. Bij deze markt komen verschillende culturen, muziek en smaken samen. Deze mix zorgt voor een geweldige energie en zal je ook op de Brixton brunch ervaren.

Elke Brixton brunch wordt georganiseerd bij unieke locaties die deze energie extra maar versterken. Zo waren eerder club Atelier en ook club Levenslang in de oude Bijlmerbajes het toneel van deze dynamische brunch in Amsterdam.

Menu Brixton Brunch Amsterdam
Menu Brixton Brunch Amsterdam

Programma Brixton Amsterdam

Gasten worden verwelkomd met een welkomstdrankje door een extravagante host en stappen in een levendig decor vol met kunst en kraampjes. Lange tafels zijn opgedekt en gereed voor de culinaire 3-gangenbrunch, waar de chefs van restaurant Baut verantwoordelijk voor zijn. Zij serveren tijdens deze brunch culinaire streetfood- en fusiongerechten met een ware smaakexplosie.

Er is een vintage- en kunstmarkt waar je items kunt scoren en een sommelier die je uitleg geeft over wijnen. Special acts zorgen tijdens de brunch voor het entertainment en stomen je klaar voor het feest. Live-muziek, performances en een uitgebreide lichtshow met dj’s zorgen voor een echt Brixton-spektakel. Daarbij mag je dansen op – of naast de tafels totdat je erbij neervalt tijdens het feest.

Club Levenslang - Brixton Brunch
Club Levenslang - Brixton Brunch

Tickets Brixton Brunch

De Brixton brunch party staat garant voor een unieke ervaring waarbij alle aspecten van cultuur, muziek en smaken bij elkaar komen.

23 februari staat Noordwaards in Amsterdam Noord in het teken van het Brixton-spektal. De excentrieke David Funk staat dan met een explosieve set 3 uur lang achter de draaitafels. Na deze avond heb je ook toegang tot de clubnacht — op dezelfde locatie — met o.a. Cinnaman, door Continantál als je nog niet bent uitgefeest. Tickets voor de Brixton Brunch vliegen over de toonbank, dus koop ze snel en schuif de 23e aan tafel bij dit unieke feest.

Brixton Brunch Amsterdam
brixtonamsterdam.nl

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders