De toffe hotspot ‘Koozie’ zit op een plekje waar je het misschien niet zo verwacht. Deze zit namelijk aan de Van der Takstraat op het Noordereiland in Rotterdam en staat voor de nieuwe beleving in het hart van Rotterdam.

Koozie is de Rotterdamse spelling van het woord ‘cosy’. Gezellig op zijn Rotterdams dus. Dé plek voor ‘de eilanders’. Met Koozie proberen zij het hele eiland te betrekken met wat zij doen. Zo ook de kroegen die al zo lang op dit eiland zitten, dat ze letterlijk de draaiende motor van het moederschip zijn geworden (yes, zo wordt het eiland ook wel genoemd). Het werd dus tijd voor een plek zoals Koozie, voor een verbinding tussen de stad en het eiland. Een plek om met zijn allen samen te komen.

KOOZIE
KOOZIE ROTTERDAM

Bij Koozie is van alles te doen. Er staan instrumenten, je kan er achter je laptop werken of een praatje maken met de eigenaar, die is namelijk hartstikke gezellig. Daarnaast organiseren zij ook allerlei evenementen én speciale avonden. Deze evenementen hebben een maatschappelijk doel, namelijk ‘de mensen met elkaar verbinden’. Mooi toch?

KOOZIE ROTTERDAM

EEN NIEUWE BELEVENIS BIJ KOOZIE ROTTERDAM

Bij het gezelligste hoofdkwartier van het Noordereiland moet je natuurlijk ook wat kunnen eten. En wat hebben ze dan zoal? Broodjes, salades, taartjes, wijntjes en nog veel meer. Heerlijk om daar van te genieten bij het schattige restaurant.

Koozie is de perfecte hotspot om weg te duiken als je de drukte van de stad even zat bent, maar toch in een leuk zaakje wil zitten. Tja, Koozie is gewoon één en al gezel!

Website: koozielunchroom.nl
Adres: Van der Takstraat 51

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!