Kroast in Amersfoort zit gevestigd in het creatiefste gedeelte van de stad, namelijk ‘de Nieuwe Stad’ vlak naast de Eem. Zodra je bij Kroast binnenstapt valt de moderne industriële inrichting, de vele plantjes, de lampen die her en der het plafond versieren, een open keuken en een soort van huisjes met een ijzeren frame, je gelijk op. Deze inrichting zorgt voor een warme en gezellige setting.

Restaurant Kroast is een all-day concept waar je van het ontbijt tot en met de borrel terecht kan. Wij bezochten deze hotspot tijdens het diner waar de focus ligt op shared dining, zodat je lekker lang kunt tafelen en de gerechten samen kunt delen.

KROAST AMERSFOORT: NIEUWSTE HOTSPOT VOOR SHARED DINING NAAST DE EEMHAVEN

Wij laten ons graag door de chef verrassen, dus namen wij het advies aan om voor de ‘Chefs Choice’ te gaan. Een Chefs Choice kan je kiezen uit small, medium of groot met verschillende koude en warme gerechten. Zo begonnen wij met een plankje van verschillende kazen, worst en wat druifjes om al lekker in de sfeer te komen.

Onze shared dining gerechten bestonden onder ander uit; verse tonijnsalade, gemarineerde kippendijen op een spies, smeuïge hamburgers en natuurlijk een dessert om al het lekkers mee af te sluiten. Uiteraard kun je bij Kroast kiezen uit een ruim aanbod van wijnen. Wijnen vanuit alle streken, die passend zijn bij de gerechten van de menukaart van Kroast.

KROAST AMERSFOORT: NIEUWSTE HOTSPOT VOOR SHARED DINING NAAST DE EEMHAVEN
KROAST AMERSFOORT: NIEUWSTE HOTSPOT VOOR SHARED DINING NAAST DE EEMHAVEN

WERELDGERECHTEN ETEN IN EEN HUISELIJK SFEER

Wat ook leuk is om te weten is dat je bij Kroast de kids in een kindvriendelijke ruimte kunt laten spelen tijdens het diner van donderdag tot en met zondag, voorzien van een nanny die een oogje in het zeil houdt. Ook zijn er sfeervolle ruimtes in zowel het restaurant en de tuin, die je kunt afhuren voor feesten en partijen.

Kortom wij worden blij van Kroast, waar je even het gevoel denkt te hebben aan een fijne reis die je hebt gemaakt door de wereldgerechten die worden geserveerd en de fijne huiselijk sfeer die er hangt. Ook het grote buitenterras ziet er uitnodigend uit, dus hier komen wij binnenkort nog eens terug voor een borrel in het zomerzonnetje!

Kroast
Kleine Koppel 36, Amersfoort
kroast.nl

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!