Het culturele foodfestival wordt na twee jaar weer uit de koelkast gehaald! Tijdens Pinksteren kunnen levensgenieters uit Amersfoort hun geluk niet op. Van vrijdag 3 tot en met maandag 6 juni vult het Burgemeester Brouwerplantsoen zich met een breed palet aan sfeerverhogende elementen die befaamde borrelaars nog altijd weet te verrassen. Live muziek en elektronische platen zetten de juiste toon en de kleintjes worden kostelijk vermaakt. De markt maakt het verhaal compleet en biedt bijzondere spullen en curiosa. Als vanouds is de toegang gratis toegankelijk voor iedereen.

Ga op culinaire ontdekkingstocht bij Lepeltje Lepeltje Amersfoort. Smaakmakers stimuleren van vrijdag 3 tot en met maandag 6 juni je zintuigen in het Burgemeester Brouwerplantsoen met de verfijnste en meest bijzondere gerechten.

Tijdens het festival worden bezoekers getrakteerd op de fijnste deuntjes en prikkelde tonen. Toffe live bands en DJ’s vullen het park overdag met sfeermuziek, in de avond wordt de feestvreugde aangezwengeld. De sfeerbepalers worden binnenkort bekendgemaakt.

Lepeltje Lepeltje is een initiatief van Kultlab; een jonge organisatie die (mede) verantwoordelijk is voor evenementen als Kannen & Kruiken, Into the Woods festival, Wildeburg en Netl Camping Kallumaan.

Wanneer: Vrijdag 3 tot en met maandag 6 juni
Waar: Burgemeester Brouwerplantsoen, Amersfoort
Info: lepeltje-lepeltje.com/amersfoort
Fotocredits: Dennis Verduin

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!