The Seafood Bar in de Beurs van Berlage in Amsterdam is een prachtig seafood restaurant die niet aan je lijstje mag ontbreken.

The Seafood Bar is geen onbekende in Amsterdam en is in 2021 opgericht door Fons de Visscher. Een gepassioneerde visboer met een populaire viszaak in het Brabantse Helmond die zijn droom heeft laten uitkomen met het oprichten van The Seafood Bar. Een visrestaurant met inmiddels meerdere vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Londen.

The Seafood Bar Beurs van Berlage Amsterdam - Hotspotjes.nl-6
The Seafood Bar Beurs van Berlage Amsterdam - Hotspotjes.nl-6

The Seafood Bar vestigt zich alleen in unieke gebouwen en is inmiddels een begrip in Amsterdam- en in andere steden waar de deuren van dit vis, schaal- en schelpdierenparadijs openwaaien. De nieuwste The Seafood Bar in de Beurs van Berlage aan het Damrak sluit daar naadloos op aan met het voormalige beursgebouw.

De zaak heeft een gevel van maar liefst 50 meter breed, karakteristieke stenen bogen, hoge plafonds en grote ramen met uitzicht op de Amsterdamse straten. In het gebouw zijn alle historische kenmerken bewaard gebleven en met de houten vloer en verlichting geeft dat extra allure.

The Seafood Bar Beurs van Berlage Amsterdam - Hotspotjes.nl-6

Menu The Seafood Bar Amsterdam: van verse oesters tot fruit de mer

Het menu bij The Seafood Bar bestaat uit een mix van de beste kwaliteit vis, schaal- en schelpdieren. Of je nu komt voor een kreeftensoep, fish and chips, royale fruits de mer of verse oesters, bij The Seafood Bar komen visliefhebbers voor verse vis echt aan hun trekken.

Bij The Seafood Bar in de Beurs van Berlage is binnen plek voor honderd gasten, maar op het terras kunnen nog eens zestig gasten genieten van visgerechten in de zon.

The Seafood Bar Beurs van Berlage Amsterdam - Hotspotjes.nl-9

Wij raden aan om tijdig bij The Seafood Bar te reserveren, om gegarandeerd een plek bij deze locatie te claimen. Mocht deze locatie vol zitten, probeer dan The Seafood Bar aan de Van Baerlestraat, Ferdinand Bolstraat of het Spui.

Extra leuk! Naast het visrestaurant, heeft The Seafood Bar plannen om binnenkort in de kelder een cocktailbar te openen. Dat wordt cocktails nippen- en oesters slurpen tot je een ons weegt.

The Seafood Bar Beurs van Berlage
Damrak 213, Amsterdam
theseafoodbar.com

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders