Mocht je op zoek zijn naar hotels in Utrecht, uniek en midden in de stad. Zoek dan niet verder! Mother Goose hotel is hét hotel voor een perfect weekendje weg of voor doordeweeks. Met 23 unieke kamers gelegen op meerdere levels, waarvan sommige uitzicht hebben op de Dom, biedt Mother Goose the perfect staycation aan de Ganzenmarkt in hartje stad.

Mother Goose Hotel bevindt zich in een monumentaal pand dat sinds 1302 verschillende functies heeft gehad. Eerst heeft hier een matrassenfabriek ingezeten waarna het gebouw werd gekraakt. Na de kraak is er in het monumentale pand een grote brand geweest, maar nu is dit mooie boutique hotel weer in ere hersteld. Het hotel mocht geen standaard hotel worden, maar eentje met oog voor vrouwelijk detail en een stoere touch: dat is goed gelukt!

MOTHER GOOSE UTRECHT: HIP EN UNIEK BOUTIQUE HOTEL IN HARTJE UTRECHT
MOTHER GOOSE UTRECHT: HIP EN UNIEK BOUTIQUE HOTEL IN HARTJE UTRECHT

Bij binnenkomst valt gelijk het stoere maar oog voor vrouwelijk detail ons op. Over alles is hier nagedacht, naast de kleine lobby hangen verschillende lijstjes, industriële lampen en een mooie tafel. De entree is klein en gezellig en oogt alsof je zo bij een interieurwinkel naar binnen loopt.

Mother Goose bestaat uit vier verschillende etages met elk een eigen thema. Zo heet de eerste verdieping White Goose Floor` en zijn alle kamers wit, licht en gecombineerd met een industriële look. Op de tweede verdieping bevindt zich de Grey Goose Floor, zoals de naam al doet vermoeden zijn dit kamers met grijstinten die zijn doorgevoerd tot in elke detail. De derde verdieping is de Brown Goose Floor waarbij alles draait om bruine en warme tinten met een krachtige uitstraling. Op de laatste en tevens hoogste verdieping bevindt zich de Black Goose Floor: prachtige donkere kamers, gecombineerd met mat zwart en industrieel design.

MOTHER GOOSE UTRECHT: HIP EN UNIEK BOUTIQUE HOTEL IN HARTJE UTRECHT
MOTHER GOOSE UTRECHT: HIP EN UNIEK BOUTIQUE HOTEL IN HARTJE UTRECHT

23 UNIEKE KAMERS BIJ MOTHER GOOSE HOTEL

Alle levels beschikken over vier verschillende kamertypes; Small Mother Goose, Medium Mother Goose, Large Mother Goose en de Mother Goose Suite. Wij hadden de eer om in de Mother Goose suite op de Black Goose Floor te slapen. Eerlijk is eerlijk: zo’n mooie kamer hebben wij nog nooit gehad! Het design, het uitzicht op de Domtoren, een groot bad en een fantastisch groot bed om in te slapen.

Mother Goose Hotel is met stipt het beste hotel in Utrecht om te overnachten. Niet alleen de kamers zijn op en top, de locatie is ook perfect en er is genoeg te doen in de buurt. Zo beklommen wij de Domtoren voor een rondleiding en zagen wij een prachtig uitzicht over de hele stad.

Wil jij genieten van de perfecte service in prachtige kamers? Of je hier zit voor zaken of voor een perfect weekend weg: bij Mother Goose Hotel in Utrecht zit je op de juiste plek!

Mother Goose Hotel
Ganzenmarkt 26, Utrecht
mothergoosehotel.com

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!