Home>>NEWS>>OVERTHEDGE OPENT OP DAK ADAM TOREN OP 26 AUGUSTUS

OVERTHEDGE OPENT OP DAK ADAM TOREN OP 26 AUGUSTUS

  • overtheedge lookout Adam toren

SCHOMMELEN OVER DE RAND VAN DE ADAM TOREN 

Al weken zijn mensen in de ban van de pas geopende hotspot A’DAM Toren in Amsterdam Noord. Dat in deze toren genoeg te beleven is, mag inmiddels duidelijk zijn. Niet alleen een ritje in de lift, waar je een ware LED-show krijgt met het naar boven gaan in de toren is een ware attractie. Ook het 360graden draaiende restaurant Moon in de top is een ware magneet voor mensen die graag op grote hoogte over de stad willen kijken genietend van een hapje of een drankje.

A’DAM Lookout is het observatiedek wat zich op het dak bevindt. Hier kan je genieten van een panoramisch uitzicht over het centrum, de haven en zelfs over de polder.

overtheedge Lookout Adam Toren Amsterdam

Bovenop dat alles opent vanaf 26 augustus OverTheEgde, een sensationele schommel boven op het dak. Daredevils en trillseekers schommelen op 100 meter hoogte heen en weer over de rand van de toren met Amsterdam onder hun voeten. Hier kan je genieten van het uitzicht over de hoofdstad terwijl de adrenaline door je aderen stroomt!

Je hebt naast een entreeticket voor A’DAM Lookout (€12,50) een apart ticket nodig voor OverTheEdge. Het schommelen is de eerste week gratis, vanaf 2 september kost een schommelticket €5.

Ons in ieder geval niet gezien op deze hoogte, maar voor sensatiezoekers is dit the place to be! 

MEER HOTSPOTS IN AMSTERDAM

De Ceuvel >> De Kas
Bluespoon >> Stek >> 

Marie-Stella-Maris

Website: adamlookout.com
Adres: Overhoeksplein 1
Header credits: Dennis Bouwman 

  • WANTED: WEGENS UITBREIDING ZOEKEN WIJ EEN BLOGGERS IN DEN HAAG & ROTTERDAM

WANTED: WEGENS UITBREIDING ZOEKEN WIJ BLOGGER(S) IN AMSTERDAM

Wil jij toffe hotspots bezoeken? Wij zoeken momenteel een blogger(s) woonachtig in Amsterdam die voor Hotspotjes op pad gaat!

  • BAR STADSTUIN UTRECHT: HAPPEN EN DANSEN IN OUD KANTOORPAND

BAR STADSTUIN UTRECHT: HAPPEN EN DANSEN IN OUD KANTOORPAND

Voorheen was De Stadstuin al een flexwerkplek en bonte verzameling kantoorruimtes, met knallende feestjes tussendoor. Daar nu ook Bar Stadstuin »

  • DA PORTARE VIA UTRECHT: KNUSSE ITALIAANSE TRATTORIA IN DE VOORSTRAAT

DA PORTARE VIA UTRECHT: KNUSSE ITALIAANSE TRATTORIA

Da Portare VIA in Utrecht: een trattoria zoals je ‘m waarschijnlijk ook in Italië zou tegenkomen: bescheiden tafeltjes en houten stoelen »

  • INSTOCK MASTERCLASS: PEKELEN, ROKEN, KONFIJTEN

INSTOCK MASTERCLASS: PEKELEN, ROKEN, KONFIJTEN

Tijdens de masterclass bij Instock leer je op een leuke manier experimenteren met je voorraad. Dat is een stuk voordeliger voor jezelf, goed voor »

Nick

Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!
Nick