HET GEZELLIGSTE FOODFESTIVAL VAN AMERSFOORT

Cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje keert traditiegetrouw terug in het Burgemeester Brouwerplantsoen in Amersfoort. Een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor de kinderen in de mix en je hebt Lepeltje Lepeltje!

De mobiele keukens bij Lepeltje Lepeltje brengen voor iedereen genoeg opties, of je nu van klassieke gerechten houdt of klaar bent voor een meer creatieve kost. In het Pinksterweekend van vrijdag 9 juni tot en met maandag 10 juni kan men in het Burgemeester Brouwerplantsoen tafelen met vrienden. De toegang is zoals altijd gratis.

Levensgenieters opgelet! In het tijdsbestek van een weekend Lepeltje Lepeltje worden je smaakpapillen geprikkeld, struin en snuffel je naar bijzondere vondsten op de markt en geniet je van lokaal podiumtalent terwijl je spruit smult bij theatermakers en kinderworkshops.

Wanneer: 7, 8, 9 en 10 juni
Waar: Burgemeester Brouwerplantsoen, Amersfoort
Info: lepeltje-lepeltje.com/amersfoort
Fotocredits: Dennis Verduin

About the Author: Nick

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!