Van 8 tot 20 november opent een bijzondere pop-up bar midden in het hart van Amsterdam. ‘La Maison by Rémy Cointreau’ transformeert Fosbury & Sons om tot een cocktail, drank en kunstparadijs.

Achter de deuren van ‘La Maison by Rémy Cointreau’’ dompel je jezelf onder in verschillende ruimtes, waar vakmanschap, passie en duurzaamheid samenkomen met hedendaagse kunst en de Nederlandse cultuur.

Van de Cointreau Orangery Garden tot de Rémy Martin Lounge, waarbij je nieuwsgierigheid en smaakpapillen geprikkeld worden door exclusieve gerechten. Chef-koks Virginie Van Bronckhorst en Niven Kunz, eigenaar van het restaurant Triptyque en bekroond met een groene Michelin ster, zorgen tijdens de pop-up voor signature bar bites.

Exclusieve pop-up La Maison by Rémy Cointreau aan de gracht
Exclusieve pop-up La Maison by Rémy Cointreau aan de gracht

Tijdens de pop-up ontdek je gepersonaliseerde en exclusieve serving rituals, ontworpen door niemand minder dan kunstenaar Pablo Lucker. Dit in combinatie met het karakteristieke heinen delft blauwe keramiek. Ook krijg je tijdens de pop-up uitleg van de wetenschap & kunst achter de uitzonderlijke dranken van Rémy Cointreau. Deze moeten natuurlijk tijdens interactieve workshops worden ervaren in plaats van uitgelegd.

In ‘La Maison’ kun je echter niet alleen genieten van de expertise die schuilgaat achter de uitzonderlijke dranken en hapjes, je krijgt ook de kans om je volledig onder te dompelen in het universum van Rémy Cointreau via inspirerende workshops en speciale thema-avonden.

Exclusieve pop-up La Maison by Rémy Cointreau aan de gracht
Exclusieve pop-up La Maison by Rémy Cointreau aan de gracht

PROEF EN ERVAAR RÉMY COINTREAU

De thema-avonden daarentegen draaien om het vieren van de unieke universums van de Rémy Cointreau-groep met dj’s en barmannen van de high-end Door 74 en The Tailor. Op 10 en 11 november trapt Cointreau deze thema-avonden elegant af. Op 12 en 19 november wordt het botanische erfgoed van het Isle of Islay in de schijnwerpers gezet op de The Botanist thema-avond.

Voor wie tot slot een bijzondere cognac ervaring in combinatie met muziek uit de jaren ’20 en ’70 weet te waarderen, neemt Rémy Martin de pop-up over. Reserveer alvast je plekje en laat je meevoeren in een nu al iconische hommage aan Nederlandse knowhow & creativiteit.

Wanneer: 8 tot en met 20 november
Info: maisonremycointreau.com

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders