Prins & Aap Amsterdam zit gevestigd in het hart van stad, aan de iconische Prinsengracht en is onderdeel van het luxueuze Andaz Hotel. Prins & Aap is een barstro én restaurant met het doel hotelgasten en Amsterdammers samen te brengen met heerlijke gerechten en unieke cocktails.

De barstro en restaurant onderscheiden zich omdat de grenzen tussen de bar en het restaurant vervagen. Hier geniet je van de intieme sfeer van een bistro, gecombineerd met de levendigheid van een bar in een prachtige setting.

Interieur Prins & Aap Amsterdam Andaz Hotel - Hotspotjes.nl
Interieur Prins & Aap Amsterdam Andaz Hotel - Hotspotjes.nl-6

De inrichting bij Prins & Aap Amsterdam is een mix van Dutch design ontworpen door Marcel Wanders, met details die verwijzen naar de Gouden Eeuw en Amsterdam.

Grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de gracht, terwijl het interieur met warme kleuren en stijlvolle accenten een uitnodigende en comfortabele setting creëert.

Menu Prins & Aap Amsterdam Andaz Hotel - Hotspotjes.nl
Menu Prins & Aap Amsterdam Andaz Hotel - Hotspotjes.nl

Menu Prins & Aap Amsterdam: lokale speeltuin en ambachtelijke cocktails

Het culinaire aanbod bij Prins & Aap in Amsterdam is net zo divers als de stad zelf. De menukaart, samengesteld door getalenteerde chefs, biedt een eclectische mix van internationale gerechten met een creatieve twist. Of je nu zin hebt in een lunch, een uitgebreid diner of smaakvolle bar bites: elk gerecht is een ware smaakexplosie.

Wat je echt wil proeven? De The Pork ‘n’ Tuna met rode tonijn tataki, tomaat en zuurdesembrood. Of een Monkey Sea, Monkey Do Borrel met een selectie aan verschillende zeevruchten. Elk gerecht is bereid met verse ingrediënten die op een spectaculaire wijze worden gepresenteerd.

Cocktails Prins & Aap Amsterdam Andaz Hotel - Hotspotjes.nl
Menu Prins & Aap Amsterdam Andaz Hotel - Hotspotjes.nl

Naast het indrukwekkende menu is ook de drankkaart van Prins & Aap een spektakel. Met een uitgebreide selectie aan wijnen, lokale bieren en unieke cocktails. De getalenteerde mixologen achter de bar staan klaar om je te verrassen met innovatieve cocktails, samengesteld door de internationale topbartender Nikos Bakoulis.

Het cocktailmenu bij Prins & Aap richt zich op natuurlijke smaken, zoals venkelwortel, gember, peer en vanille en sluiten naadloos aan bij de gerechten.

Kortom, Prins & Aap in Amsterdam is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een verfijnde en ontspannen eet- en drinkervaring.  Of je nu een local bent of de stad bezoekt: een bezoek bij Prins & Aap staat garant voor een unieke belevenis op het gebied van smaken en AI-kunst.

Prins & Aap
Prinsengracht 587, Amsterdam
prinsenaap.com

Deel artikel

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders