Op nog geen 10 minuten afstand vanaf het Centraal Station, waan je je in een compleet andere wereld en voelt het alsof je in een dagdroom stapt. Hotspot Pink Beach is een roze stadsstrand met palmbomen, cactussen, en een lagoon-achtige ballenbak waar bezoekers van tropische cocktails kunnen genieten.

De compleet roze ‘strand’ bar met een 300m2 zonnig terras is de ultieme dreamscape. Pink Beach is een initiatief van de makers van WONDR Experience die ook achter de roze rolschaatsbaan Rollers Dreams zitten en is ontworpen in samenwerking met de bekroonde Spaanse interieurontwerper Patricia Bustos.

Sarah Mendes — Founder WONDR & Pink Beach — liet zit zich inspireren door de Caribische en Indonesische stranden met roze zand. “We wilden een droomwereld creëren waar gasten zich wanen in tropische sferen. Een plek waar mensen konden genieten van lekkere cocktails met hun voeten in roze zand.

PINK PEACH AMSTERDAM: ROZE STADSSTRAND MET BAR ÉN BALLENBAK OPENT NOORD
PINK PEACH AMSTERDAM: ROZE STADSSTRAND MET BAR ÉN BALLENBAK OPENT NOORD

FUNKY COCKTAILS BIJ PINK BEACH

Bij deze surrealistische plek, waar je het gevoel hebt heel ver weg te zijn, is het aspect fun overal aanwezig, de sfeer is jong, onbezonnen, energiek en vooral hyper fotogeniek. Ze willen bij Pink Beach dat bezoekers plezier hebben, kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

Gasten kunnen kleurrijke funky cocktails, lekker ongecompliceerd eten en vrolijke muziek verwachten bij het roze stadsstrand.

Pink Beach gaat na een winterstop in juni in Amsterdam (Noord) weer open en is elke dag te bezoeken. Bezoekers kunnen online een tafel, of een plek in een van de lounges reserveren. Instax, hoofdsponsor van Pink Beach, maakt het vastleggen van de mooiste momenten mogelijk met de kleurrijkste instant foto’s voor elke bezoeker.

Pink Beach
Meeuwenlaan 88, Amsterdam
pinkbeach.nl

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!