Pink Beach by WONDR zit in Amsterdam Noord gevestigd, op nog geen 10 minuten afstand vanaf het Centraal Station. Hier waan je je in een compleet andere wereld en voelt het alsof je in een dagdroom stapt. Hotspot Pink Beach is een roze stadsstrand met palmbomen, cactussen, en een lagoon-achtige ballenbak waar bezoekers van tropische cocktails kunnen genieten.

De compleet roze ‘strand’ bar met een 300m2 zonnig terras is de ultieme dreamscape. Pink Beach is een initiatief van de makers van WONDR Experience die ook achter de roze rolschaatsbaan Rollers Dreams zitten en is ontworpen in samenwerking met de bekroonde Spaanse interieurontwerper Patricia Bustos.

Pink Beach by WONDR Amsterdam Noord - Hotspotjes.nl-2
Pink Beach by WONDR Amsterdam Noord - Hotspotjes.nl-1

Sarah Mendes — Founder WONDR & Pink Beach — liet zit zich inspireren door de Caribische en Indonesische stranden met roze zand. “We wilden een droomwereld creëren waar gasten zich wanen in tropische sferen. Een plek waar mensen konden genieten van lekkere cocktails met hun voeten in roze zand.

Menu Pink Beach by WONDR Amsterdam Noord - Hotspotjes.nl-5
Cocktails Pink Beach by WONDR Amsterdam Noord - Hotspotjes.nl-5

MENU PINK BEACH AMSTERDAM: FUNKY COCKTAILS & BITES

Bij deze surrealistische plek, waar je het gevoel hebt heel ver weg te zijn, is het aspect fun overal aanwezig, de sfeer is jong, onbezonnen, energiek en vooral hyper fotogeniek. Ze willen bij Pink Beach dat bezoekers plezier hebben, kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

Gasten kunnen kleurrijke funky cocktails, lekker ongecompliceerd eten en vrolijke muziek verwachten bij het roze stadsstrand.

Pink Beach gaat na een winterstop in mei in Amsterdam Noord weer open en is elke dag te bezoeken. Bezoekers kunnen online een tafel, of een plek in een van de lounges reserveren. Instax, hoofdsponsor van Pink Beach, maakt het vastleggen van de mooiste momenten mogelijk met de kleurrijkste foto’s voor elke bezoeker.

Pink Beach by Wonder
Meeuwenlaan 88, Amsterdam
pinkbeach.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders