Appeltje Eitje in Den Haag was voorheen al een favoriet om te lunchen. Met de komst van de nieuwe eigenaar is het eigenlijk alleen maar leuker en beter geworden. De huiskamersfeer is er nog steeds, het oogt nu alleen wat strakker en frisser. Als je binnenkomt voel je je gelijk op je gemak en overal is er wel wat leuks te zien. Het recept van de beroemde appeltaart op de witte muur blijft een eyecatcher.

Ook op het terras is het heerlijk vertoeven als het zonnetje schijnt. Maar dat is ook niet zo raar als je in één van de leukste straatjes van Den Haag zit.

GEZOND EN LEKKER IN HET ZEEHELDENKWARTIER

Bij Appeltje Eitje zit je goed als het gaat om de lekkerste  (gezonde) wafels, pancakes, huisgemaakte taarten en sapjes. Het is hier ook mogelijk om heerlijk te eten zonder je direct schuldig te moeten voelen, want ze hebben echt genoeg vegan-opties op de kaart staan.  Onze favoriet is overduidelijk de courgettewafel met gerookte zalm. Hier kom je echt zeker voor terug! De smaken zijn fantastisch!

Wat we ook fijn vinden is dat er altijd heerlijk veel groente bij alle gerechten wordt geserveerd. Bij Appeltje Eitje proberen ze altijd een goede balans te vinden tussen goede kwaliteit en betaalbaarheid en dat is zeker gelukt!

Appeltje Eitje
Prins Hendrikstraat 69, Den Haag
appeltjeeitje.nl

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders