King Kong Hostel is een ideale plek om te verblijven aan de Witte de With fans. De zomer komt eraan en hotspotjes.nl krijgt alweer kriebels. Eén van onze favo plekjes om de zomer door te brengen is dan ook bij deze spot!

King Kong Hostel staat natuurlijk met name bekend om zijn hostel, maar tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om er een hapje te eten of een drankje te doen. Er ontstaat een superleuk contrast door de combi tussen locals en reizigers.

KING KONG HOSTEL ROTTERDAM
KING KONG HOSTEL ROTTERDAM

Het hostel brengt de cultuur van de straat naar binnen op artistieke wijze. Zo zijn de lampen gemaakt van tuinslangen en schildert de kok af en toe wat mee op het bord met het menu. Ook de geschiedenis van het gebouw, als casino en tattooshop, is terug te zien in het design. De charme van de Witte de Withstraat in Rotterdam leeft door in dit toffe hostel. Het terras is dan ook zeker een aanrader.

KING KONG HOSTEL ROTTERDAM

KING KONG HOSTEL IS LEUKSTE HOSTEL IN ROTTERDAM

Houdt rekening met de combi van locals en reizigers door te kiezen voor lekker alternatieve gerechten. Tortillias, American Pancakes, brood met falafel; het wordt allemaal op eigenzinnige wijze bereidt. De koffies worden allemaal gemaakt door echte baristas’s (zeer belangrijk) en King Kong Hostel is zelfs van plan om een eigen koffie samen te stellen! Daarnaast is het wel allemaal goed betaalbaar.

Dit hostel is de place to be voor jou als je lekker open minded bent, houdt van een gekke mengelmoes en je op je gemak voelt op plekken waar iedereen op hetzelfde level zit. Want dat is King Kong Hostel. Iedereen wordt geaccepteerd en iedereen is welkom. Mogen we er alsjeblieft wonen?!

King Kong Hostel – Bar Rotterdam (King Kong Hostel)
Witte de Withstraat 74, Rotterdam
kingkonghostel.com

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!