In aanloop naar het 100-jarig bestaan van het Theater Tuschinski in 2021 zijn nu ook de overige zalen helemaal vernieuwd; in de stijl van toen, maar met de techniek en het comfort van nu.

Naast de prachtige zalen met comfortabele luxe stoelen en tweezitsbankjes, is ook een geheel nieuwe cocktail- en borrelbar geopend: Bar Abraham – de eigentijdse bondgenoot van het excentrieke Theater Tuschinski. In deze cocktail- en borrelbar drinken filmliefhebbers signature cocktails.

JAREN ’20 SETTING BIJ BAR ABRAHAM IN AMSTERDAM

Als eerbetoon aan Abraham Tuschinski, de grondlegger van het mooiste filmtheater van Nederland, heeft Pathé deze Bar Abraham speciaal naar hem vernoemd.

De cocktails zijn geïnspireerd door films en worden voornamelijk bereid met Nederlandse ingrediënten. Daarnaast serveert Bar Abraham mooie wijnen, Italiaanse koffies en is er een gevarieerde foodkaart met kleine gerechtjes om te delen en wisselende patisserie.

“Een bezoek aan een film in Pathé Tuschinski was al bijzonder, maar door deze verbouwing is de beleving nog luxer en authentieker geworden. Dankzij de cocktailbar kunnen bezoekers vanaf nu een complete dag of avond uit beleven samen met vrienden of familie in het mooiste theater van Nederland. Met een hapje en een drankje in stijl en helemaal ondergedompeld in de grandeur van dit historische theater” – Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé. Maar zelfs als je geen film op de planning hebt staan, ben je in deze 20s setting bij Bar Abraham (vlakbij het Rembrandtplein) meer dan welkom.

Bar Abraham Amsterdam
Reguliersbreestraat 34, Amsterdam
pathe.nl/barabraham
Fotocredits: Tuschinski

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!