Op het grote kruispunt bij de Marnixstraat, je weet wel daar bij de brandweer, daar vind je een heerlijke hang-out, namelijk Bar Brandstof. Je kunt hier zeven dagen per week terecht voor een koffie 2 go of een diner to stay.

Bar Brandstof is niet net nieuw, maar al jaren één van onze favorietjes. Op het terras kijk je je ogen uit daar bij dat kruispunt. Next level mensen kijken. Je kunt hier van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht. Begin je dag met een heerlijk ontbijtje en een goede bak koffie, geniet van een gezonde lunch of eet je buik ’s avonds lekker rond. Het kan hier allemaal!

BAR BRANDSTOF HEEFT HÉT PERFECTE UITZICHT VANAF HET TERRAS

Wij hebben hier heerlijk gedineerd en geborreld. Op het moment hebben ze op de kaart van die grote sharing platters staan. En alle gerechten die hierop staan zijn stuk voor stuk heerlijk. Je kan kiezen voor een vegatarische plank, maar ook voor de carnivoor is er genoeg. Iedere drie maanden is er trouwens een nieuwe kaart, maar de de Brandstofburger en het kippetje zijn vaste prik

Iedere twee maanden stelt Bar Brandstof  in samenwerking met Aventura Exciting wines een nieuwe wijnkaart samen. De wijnen worden een beetje toegespitst op het seizoen, maar zijn vooral heel erg lekker.

Bar Brandstof ziet er ook nog eens geweldig uit. Je hebt lekker de ruimte, wat ook wel eens een verademing is in Amsterdam. De inrichting is helemaal “On Fleek”. Bar Brandstof is dan ook een geweldige locatie als je een borrel voor je vrienden wil geven.

Kortom, waar wacht je nog op? Lekker genieten in een geweldige setting en met heel erg vriendelijk personeel. Alle ingrediënten voor een geslaagde middag/avond. Zorg wel dat je met een lege maag komt, want bij Bar Brandstof krijg je geen lullige porties!

Bar Brandstof
Marnixstraat 341, Amsterdam
bar-brandstof.nl

Deel deze tips:

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!