NIEUWE FOODHALL NAAST CENTRAAL STATION

Naast Minglemush heeft Den Haag er een foodhall bij genaamd: Hofhouse. Ook naast Centraal Station maar dit keer ga je naar links als je van de treinen komt en dan is het maximaal 2 minuten lopen. Met 6 vaste foodunits en 2 pop-up stands heb je in ieder geval keuze genoeg. Van buiten valt het niet heel erg op door de strakke vormgeving. Eenmaal binnen krijg je een hele andere beleving.

Naast de gezellige foodunits vallen de gigantische palmbomen op met de mooie velvet groene banken. Ook de lange bar in het midden nodigt gelijk uit om een drankje te bestellen. Het is zeker indrukwekkend maar dat is ook niet zo raar aangezien het pand is vormgegeven door het beroemde architectenbureau OMA. Als je naar boven kijkt hangt er een imposante architectonische aardbol: de verbinding tussen de acht eetculturen in de sfeervolle, transparante serre.

Het fijne is dat Hofhouse van vroeg tot laat open is. Door de diversiteit van de foodstands kan je terecht voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een borrel met een hapje. Ook handig als je met een gezelschap bent met een andere smaak. Ben je een healthyfreak dan ga je zeker naar SLA voor de lekkerste salades. Zin in lekker Mexicaans eten? Dan neem je plaats aan de gezellige bar van MadMex en anders ga je naar Noomi voor heerlijke steamed buns en ramen noodles.

Burgers en pizza’s kunnen natuurlijk niet ontbreken in een foodhall, aan het eind heb je Burgerz voor de beste burgers van Den Haag en Da Portare VIA voor heerlijke dunne Italiaanse pizza’s. Bij de pop-up stands staan Zilt & Zalig met heel veel verschillende oesters en Lekkernijs waar vers bereide fruitsmoothies binnen een minuut worden veranderd in ijsjes door middel van opschenken van stikstof.

Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je te twee foodhallen gaat vergelijken. Ga je naar Minglemush of Hofhouse? Aan het eten hoeft het niet te liggen, beide zijn voorzien van verschillende lekkere foodstands.

Minglemush is heel sfeervol en toegankelijker voor iedereen, terwijl Hofhouse heel stijlvol is en meer gericht op ouder publiek. Het ligt er net aan in wat voor gezelschap je bent. Een snelle zakenlunch, een heerlijk veelzijdig diner of een gezellig netwerkgesprek aan de bar. Daar is Hofhouse perfect voor. Snelle bite voordat je de trein pakt? Loop dan het station uit voor heerlijke verse gerechten! Echt een aanwinst voor Den Haag!

Hofhouse
Rijnstraat 10, Den Haag
hofhouse.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders