Bar The Tailor in Amsterdam bevindt zich in het iconische Anantara Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam. In de cocktailbar in het centrum van Amsterdam komen ambacht en creativiteit samen en ervaar je een totaal andere beleving dan in het moderne Grand Café Krasnapolsky.

Bar The Tailor is ook modern, maar het concept en de geschiedenis gaat veel verder. De bar is een eerbetoon aan oprichter A.W. Krasnapolsky die ooit als kleermaker naar Amsterdam kwam. The Tailor eert deze oude ambacht niet alleen in het decor, maar ook in een menu met een knipoog naar het verleden. Verwacht een unieke combinatie van smaak en beleving, waar het kleermakersvak een rode draad vormt.

Het interieur van de exclusieve cocktailbar is een mix van warme tinten, knusse zitjes en een grote open bar. Tapijten zijn voorzien van stiksels en door de zaak staan verschillende elementen die refereren naar het kleermakersvak.

Bar The Tailor Amsterdam_ unieke cocktails in Hotel Krasnapolsky-3
Bar The Tailor Amsterdam_ unieke cocktails in Hotel Krasnapolsky-5

Bar The Tailor Menu

In de cocktailbar word je, met unieke cocktails, meegenomen op reis in een setting vol herinneren aan deze ambacht. Bij Bar The Tailor werken ze alleen met getalenteerde mixologists die hoogwaardige cocktails serveren. Zij weten als geen ander hoe ze verschillende ingrediënten met verschillende smaken kunnen combineren en afstemmen. Niet voor niets is Bar The Tailor ​​​​​​in 2029 uitgeroepen tot ‘The best hotel bar in Amsterdam’.

De cocktails bij The Tailor zijn geïnspireerd op de lange geschiedenis van het hotel met als huidige thema een wereld vol Europese mythologische wezens.

Het cocktailmenu bestaat uit een mix van vijf leefgebieden waar deze wezens bivakkeerde. De cocktails uit de Woodlands zijn speelse wezens uit bossen en zijn rijk van smaak en makkelijk drinkbaar, terwijl heksen en feeksen uit moerassen complex en kruidig van smaak zijn en het gebied de Swap vormen.

Cocktail Bar The Tailor Amsterdam
Bar The Tailor Amsterdam_ unieke cocktails in Hotel Krasnapolsky-6
Bar The Tailor Menu Amsterdam

Bar The Tailor Menu Amsterdam

Ga je liever voor een sterke en bruisende cocktail? Dan is een cocktail uit het Aerial gebied, geïnspireerd op mythische goden uit de lucht en atmosfeer, echt iets voor jou. Bitter, intens en sterk is de perfecte combinatie voor demonen die in de Subterranean onder ons leven. Terwijl de Aquatic cocktails het tegenovergestelde zijn en staan voor oceanen en meren, alcoholvrij, maar wel verfrissend, licht en rijk van smaak.

Kortom: Bar The Tailor staat voor een exclusieve cocktailervaring in het prachtige Anantara Grand Hotel Krasnapolsky, met de beste cocktails midden in Amsterdam.

Bar The Tailor
Dam 9, Amsterdam
barthetailor.com

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders