Club iNN in Amsterdam zorgt voor een revolutie in het Amsterdamse nachtleven, op de plek waar eerst club Lovelee zat, is nu iNN – 8PM CLUB herrezen. Elke dinsdag tot en met zaterdag kan je nu vroeg uitgaan aan bij het Leidseplein aan de Lijnbaansgracht 238. De club heeft als missie de Amsterdamse nachtcultuur opnieuw vorm te geven met microclubbing en opent deze dagen al om 20 uur haar deuren.

In steden als Berlijn, Londen en Tokio is microclubbing al langer een begrip en begint het feest al vroeg op de avond in plaats van laat in de nacht. Daardoor is de sfeer intiemer en gemoedelijker omdat er al vroeg op de dansvloer wordt gelachen en gedanst.

Laat je niet misleiden door het woord ‘micro’, want iNN biedt plek aan maximaal 800 gasten. De term slaat namelijk niet op de grootte van de club, maar op de ervaring en subcultuur die steeds populair wordt in grote wereldsteden.

Club iNN Amsterdam_ uitgaan Leidseplein-2
Club iNN Amsterdam_ uitgaan Leidseplein-2

Interieur en menu iNN 8PM club

Het interieur is grotendeels geïnspireerd door nachtclubs uit de jaren 60 in Italië, zoals de Piper Club in Rome. Het is een samensmelting van het verleden en de toekomst, klassiek en modern binnen één inspirerende ruimte.

De speelse, toegankelijke en open ruimte vraagt om op avontuur te gaan. Ontdek alle (geheime) kamers, doe alsof je thuis bent en verplaats de modulaire meubels. Daag elkaar uit en speel een spontaan pingpong toernooi, stil je lekkere trek met het snack assortiment uit de automaten en verlies jezelf op de dansvloer.

Club iNN Amsterdam_ uitgaan Leidseplein-2
Club iNN Amsterdam uitgaan Leidseplein-2

Borrelen, hapjes en dansen op het menu bij iNN 8PM club

De drank- en borrelkaart bestaat onconventionele wijnen (vin nature), klassieke cocktails en non- alcoholische opties. Gerechtjes bestaan uit vers brood met goede boter, sardientjes uit blik, olijven en bordjes met charcuterie. Zodra iedereen lekkere in de was zit, draait de DJ de volumeknoppen omhoog en transformeert iNN, in een nachtclub waar een gemengd en internationaal publiek (van 21 jaar en ouder) elkaar vindt.

Bij iNN staan diversiteit en openheid centraal, en dat geldt ook voor de muziek: breed en gevarieerd. Van soulvolle melodieën tot breakbeats, van dance klassiekers tot house en alles daartussenin. Uitgaan aan het Leidseplein wordt bij Club iNN Amsterdam al een vroeg een gezellig feestje.

iNN – 8PM CLUB
Lijnbaansgracht 238, Amsterdam
innams.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders