Beachclub Indigo in Den Haag is de trots van eigenaren Dunja en Michel en aankomende jaar vieren zij dat zij voor het vijfde jaar hun zaak mogen opbouwen op het Zwarte Pad van Scheveningen. Indigo brengt het oude sfeertje van het Zwarte Pad weer tot leven, de gezelligheid, de vrolijkheid, laagdrempelig, beetje ‘houtje-touwtje-look’ en niet te gelikt zoals sommige andere grote strandpaviljoens op Scheveningen.

Het kleurrijke terras met comfortabele tweedehands banken, veel hout en kussens en hier en daar een gekke ‘feature’ (zoals een bed op het dak, en een auto in de zaak) springt er echt tussenuit bij de andere beachclubs in de omgeving. Het is er knus en gezellig.

Eerst had Beachclub Indigo op de kaart alleen maar (de beste!!) burgers van Scheveningen, waar mijn vrienden en ik elke keer voor terug kwamen. Maar tegenwoordig is de kaart uitgebreid en loopt het water mij in de mond bij de steak sandwich, een heerlijk broodje met rib-eye steak, truffelmayo, rucola en Parmezaanse kaas of de noodle-salade met gegrilde wasabi-kip. Jammie! Ook leuk is dat je met je vrienden hier zelf kan kokkerellen op een mini-barbecue.

INDIGO BEACHCLUB DEN HAAG:
INDIGO BEACHCLUB DEN HAAG:
INDIGO BEACHCLUB DEN HAAG:

GEZELLIGHEID, KLEUR EN KNUSHEID BIJ INDIGO

Verder hoef je je hier nooit te vervelen. Denk aan; speurtochten, filmavonden,  opblaashindernisbanen, Spaanse avonden en veel feestjes met meestal een leuk thema, zoals sprookjes, waar veelal funky house/disco wordt gedraaid door befaamde dj’s. Ieder feest is een écht avontuur.

Dat niets te gek is bij beachclub Indigo blijkt wel uit het feit dat zij dit jaar in het Guiness Book of Records worden opgenomen voor de grootste hangmat ter wereld. Lekker ludiek!

Bij beachclub Indigo is iedereen welkom, van bedrijfsfeesten met notarissen tot discofeesten voor eind twintigers… Als je zin hebt in een beetje ‘vakantie-in-het-buitenland’, maar dan in eigen land. Dan moet je hier zijn!

Beachclub Indigo
Strandweg 65, Den Haag
beachclubindigo.nl

Deel deze tips:

Auteur bij Hotspotjes waarbij ik Den Haag en Amsterdam vertegenwoordig en de leukste hotspots in kaart breng.