Bramble in Groningen heeft net de deuren geopend aan de rand van het Noorderplantsoen. Deze kant van de stad kon wel een oppepper gebruiken dus Bramble is hier meer dan welkom!

Bramble is een familiebedrijf, geopend door een echtpaar en hun  jonge dochters. Een cocktail- en wijnbar. En laten we nou niet heel veel cocktailbars hebben in de stad, dus deze hotspot konden we wel gebruiken in Noord. Twee weken geleden openden ze hun deuren. Vroeger zat hier een studentencafé, de eigenaren hebben dit helemaal moeten verbouwen tot wat het nu is. Maar het resultaat mag er zeker zijn.

RELAXT BORRELEN BI BRAMBLE IN NOORD

Bramble straalt veel warmte uit doordat er veel gewerkt is met warme kleuren en natuurlijke accenten. Bramble is vernoemd naar een drankje met bramen. De bramenkleur zien we weer terug op de muur. Overal staan rieten stoelen en houten tafels. Achterin staat een heerlijke bank en het doet allemaal huiselijk aan. Dit is ook de sfeer die ze willen uitstralen. En dat lukt ze goed. Er wordt ons verteld dat alle items in het interieur overal op de kop is getikt. Ook hangen er prints aan de muur die gekopieerd zijn uit het Gronings archief. Origineel!

We komen op een warme lentedag en buiten is het hartstikke druk. De ene cocktail na de andere wordt geserveerd. Dat ziet er goed uit! We kunnen ook wel een dorstlesser gebruiken. We laten ons verrassen. De Moscow Mule wordt geserveerd, een drankje met gingerbeer. Lekker verfrissend! Ook gaan we voor de Bramble-cocktail. Hiermee kun je wel flaneren op het terras. Kwaliteit vinden ze hier erg belangrijk. De wijnen zijn met zorg uitgekozen. De prijs is vrij laag voor wat je krijgt. Dat is in een studentenstad als Groningen geen straf. Standaard krijgen we wat olijfjes en chips geserveerd. Aan de borrelkaart wordt nog gewerkt. Maar dit is prima voor nu! Er hangt hier een relaxte sfeer. In de tussentijd stopt een pizzakoerier om een pizza af te leveren. Alles kan en mag bij Bramble en niks is te gek.

Bramble is een cocktailbar die niet geopend is tot de volgende ochtend en waar flink gedanst wordt. Je kunt hier gewoon lekker rustig een drankje drinken en genieten van een goede wijn of cocktail. We vinden het dé perfecte locatie voor bijvoorbeeld een date. Wij zeggen: cheers!

Bramble
Noorderstationsstraat 2, Groningen
bramblegroningen.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders