Als je zeker wil zijn van een goede hamburger bezoek je Ter Marsch & Co aan de Witte de Withstraat in Rotterdam. Ter Marsch & Co heeft namelijk meegedaan aan verschillende hamburgerwedstrijden over heel de wereld. Daarbij zijn ze dik in de prijzen gevallen én… Ze hebben ook nog eens de titel ‘beste hamburger van Nederland gekregen’.

Eigenaar Pim heeft voordat hij de zaak oprichtte een reis gemaakt naar o.a. Dubai en Shanghai. Hier is hij geïnspireerd geraakt door het ‘Fast Casual Dining’ concept. Hij wilde dit concept dan ook uitwerken op een A-locatie; de Witte de Withstraat.

In 1890 was deze locatie bekend als ‘Fabriek der Verduurzaamde Vleeschwaren’. Dit is nog steeds te zien aan de klassieke glas-in-lood voorgevel. Op deze manier blijft de zaak nog een beetje authentiek. Inmiddels hebben ze de rest van de inrichting wel wat opgepimpt en stoerder gemaakt.

TER MARSCH & CO ROTTERDAM
TER MARSCH & CO ROTTERDAM

TER MARSCH & CO STOERE BURGERZAAK AAN DE WITTE DE WITH

Ter Marsch & Co is de ideale plek voor ‘Fast Casual Dining’ voor zowel man als vrouw. Ter Marsch & Co heeft namelijk de ‘Lady Burger’ geïntroduceerd. Dit is een wat kleinere burger waardoor ook vrouwen zich op hun gemak voelen tijdens het eten van een hamburger.

Zoals je al had gelezen heeft het burgerrestaurant de titel ‘beste hamburger van Nederland’ gekregen. Deze hebben ze ontvangen door alle andere hamburgerzaken nét een stapje voor te zijn. Innovatie staat bij de medewerkers van Ter Marsch & Co centraal. Ze streven naar kwaliteit en blijven continue nieuwe burgers ontwikkelen.

Als burgerliefhebber kan je het je niet veroorloven om geen bezoekje aan Ter Marsch & Co te brengen. Een betere kwaliteit en smaak burger kan je in Rotterdam en misschien wel heel Nederland niet vinden. Lekker, op de gezelligste straat van Rotterdam. Awesome!

Website: termarschco.nl 
Adres: Witte de Withstraat 70

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Deel deze tips

Founder van Hotspotjes waarop ik de leukste hotspots in kaart breng om deze vervolgens met jullie te delen. Van restaurant, winkel en bar, tot de tofste clubs en festivals!