Voor een sprookjesachtige lunch ga je langs bij Parqiet aan de Baden Powelllaan in Rotterdam. Dit lieve lunchzaakje is gevestigd in ‘Het Park’. Zomer of winter, lente of herfst, bij Parqiet lunch je altijd in een dromerig sfeertje.

Parqiet opende aan het begin van 2016 haar deuren. Daarvoor stonden ze in het park met een caravan en klapstoeltjes. De verbouwing liet erg lang op zich wachten, maar de caravan was een geslaagd alternatief. In januari kon Parqiet dan wel eindelijk het picknickgevoel naar binnen brengen.

PARQIET ROTTERDAM
PARQIET ROTTERDAM

Wanneer je naar binnen loopt, heb je eigenlijk niet eens door dat je de buitenlucht uit bent gestapt. De sfeer van het park loopt waanzinnig goed door de zaak in. De kleine ruimte straalt liefde voor de gast uit. Fantastisch is het vrije uitzicht vanaf je lunchtafel. In de zomer kun je genieten op het terras (midden in het park!) en in de herfst kun je de bladeren vanaf binnen naar beneden zien vallen.

PARQIET ROTTERDAM
PARQIET ROTTERDAM

PARQIET MENU EN LIEF LUNCHZAAKJE IN H MIDDEN VAN HET PARK

Je kan hier smullen met je familie van klassiekers zoals een broodje oude kaas. Wat je ook kan doen is nieuwe gerechten proeven met je vrienden. ‘Het broodje bal 3.0’ (zoals wij het hebben genoemd) krijg je geserveerd zoals nergens anders. Ook een broodje met warm gegaarde peer, bieten en geitenkaas is te vinden op de kaart. Iedere hap was als een stukje hemel in je mond.

Bij Parqiet krijg je het idee dat Hans en Grietje ieder moment bij je aan tafel kunnen komen zitten. Het uitzicht is werkelijk waar adembenemend mooi. Het zaakje straalt zo’n rust uit dat je je nergens meer zorgen om maakt en puur geniet van je lunch. Deze hotspot vlakbij de Euromast staat stiekem bij onze favorieten.

Parqiet
Baden Powelllaan 20, Rotterdam
parqiet.com

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders