Ben je gek op uitgebreid brunchen met een tafel vol lekkere gerechten? Dan is hotspot Celia – gevestigd op loopafstand van Amsterdam Centraal – de ideale plek om aan deze verwachtingen te voldoen. 

Op de begane grond, waar ook lifestyle hotel Kimpton De Witt en cocktailparadijs super Lyan gevestigd zitten, schijnt restaurant Celia haar Californische zonnestralen tot ver over de Nieuwezijds Voorburgwal om je te verleiden met al het lekkers van de kaart.

Het interieur is een moderne mix van wit en geel en heeft verschillende hout elementen die iets weg hebben van de jaren 60 en 70. Alleen nu in een hedendaags jasje gestoken. Deze hotspot heeft verschillende plekken waar je heerlijk neer kan ploffen. Of het nu aan de hoge, ronde of vierkante tafels is, overal heb je zicht op de open keuken.

De brede bar, waar verschillende cocktails en wijnen worden geserveerd, ziet er zo uitnodigend uit dat je tot in de late uurtjes wil blijven plakken.

CELIA AMSTERDAM: LEKKER BRUNCHEN - MET BLOODY MARYS - IN HET CENTRUM

Op de kaart van Celia staan gerechten uit de modern-Amerikaanse keuken, die ruimschoots voldoende zijn om je flink te laten uitbuiken. Zo is er een brunch menu (€35,- p.p) die je kan combineren met verschillende soorten cocktails. Denk aan Bloody Mary, Mimosa of Bellini die je geserveerd krijgt in een flinke karaf (1L) om met elkaar te delen.

Bij het brunch menu mag je twee gerechten per persoon kiezen van de kaart. Of het nou een smaakvolle burrata of een gezonde romanesco is, deze gerechten gecombineerd met een Bloody Mary zijn sowieso een feest.

Ook de burger met verschillende side dishes doen je al snel vergeten dat je bent aangeschoven bij de brunch,  want deze porties zijn niet veel minder dan een volwaardig diner.

CELIA AMSTERDAM: LEKKER BRUNCHEN - MET BLOODY MARYS - IN HET CENTRUM
CELIA AMSTERDAM: LEKKER BRUNCHEN - MET BLOODY MARYS - IN HET CENTRUM
CELIA AMSTERDAM: LEKKER BRUNCHEN - MET BLOODY MARYS - IN HET CENTRUM

California Dreamin’ bij Celia

Zin om te brunchen in Amsterdam op loopafstand van het centraal station? Dan is Celia dé ideale plek om de Californische zon flink over je bord te laten schijnen. Naast uitgebreid lunchen biedt Celia je ook de mogelijkheid om te dineren (ook private dining) met een verrassende kaart.

Celia at Kimpton De Witt (Celia Amsterdam)
Nieuwendijk 60, Amsterdam
celiaamsterdam.com

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders