Vanaf zaterdag 18 december is Nederland — een tijdelijke — hotspot rijker. Het roze instagram-walhalla Roller Dreams opent dan haar deuren. Verwacht een nostalgische wereld uit de jaren 80 met een overvloed aan spiegels, neon lichten en holografische palmbomen waar je met rollerskates doorheen kunt skaten.

WONDR Experience, ook bekend van het roze stadsstrand Pink Beach speelt hiermee in op de enorme comeback van roller skating die is ontstaan tijdens de pandemie en zelfs tot een wereldwijd tekort aan rolschaatsen heeft geleid.

DISCO SESSIES MET DJ’S OP DE BAAN

Roller Dreams is voor iedere leeftijd toegankelijk, maar is voornamelijk gericht op een volwassen publiek. Elke donderdag en vrijdag kunnen bezoekers terecht voor Roller Disco sessies, waar live Dj’s zorgen voor een unieke ervaring op de baan. Ook aan de beginnende schaatser is gedacht, met rolschaatsworkshops en lessen die in de ochtenden plaats vinden.

Eigen rolschaatsen meenemen is niet nodig, want de huur van gloednieuwe exemplaren — van SkatePro — zijn inbegrepen in de entreeprijs (€19,50). Deze entree geeft je 1,5 uur schaatsplezier op de baan.

Rollerdisco - ROLLER DREAMS AMSTERDAM: KNALROZE ROLSCHAATSBAAN MET DISCOAVONDEN

ROLLER DREAMS IN AMSTERDAM IS EEN HOLOGRAFISCHE DROOMWERELD

De makers van WONDR lieten zich inspireren door de rollerskating scene van de jaren tachtig in L.A. en de immens populaire rolschaatsbanen zoals Flippers Roller Boogie Palace, waar beroemdheden zoals Elton John en Jane Fonda graag geziene gasten waren. Grote holografische palmbomen verwijzen naar de boulevard van Venice Beach die dagelijks volstroomt met rolschaatsers.

De grote neon borden doen je denken aan de cult classic film Roller Boogie. Er is veel gebruik gemaakt gemaakt van retro elementen en vintage items die de magische sfeer van die tijd naar de baan brengen.

Website: rollerdreams.nl
Adres: Meeuwenlaan 88-B

Roller Dreams Amsterdam
Meeuwenlaan 88-B, Amsterdam
rollerdreams.nl

Deel deze tips:

VIND DE LEUKSTE HOTSPOTS EN TIPS IN:

Mega handige linkjes

Boek je via onderstaande links dan support je ons zonder dat jij extra kosten maakt. Win-win! Bedankt ♥️

Vind hotels
via Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com

Boek tours & excursies
via GetYourGuide.nl, Booking.com

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders