Om te vieren dat het weer bruist in onze hoofdstad doet Monkey Shoulder whisky de hele maand november een takeover bij Vesper Bar. Deze spot in Amsterdam West staat bekend als één van de beste cocktailbars van de stad. Ze laten hier zien dat mixology een kunst is en weten de fijnproever te verrassen met zowel klassieke als innovatieve smaakcombinaties.

Monkey Shoulder whisky staat bekend als de whisky made for mixing. Het is een goede instapper voor iedereen die niet gewend is om deze ietwat sterke drank te drinken. Maar ook de doorgewinterde whisky drinker zal ‘m waarderen. In november hebben Jules Bayuni en de Amsterdamse industriële design visionair Charlie Miller hebben de handen ineengeslagen met Monkey Shoulder om een nieuw tijdperk in te luiden.

Met speelsheid en kameraadschap in gedachten hebben zij een concept ontwikkeld die een maand lang te beleven is bij Vesper Bar. Zo zijn er speciaal voor deze gelegenheid vier installaties ontworpen om de cocktails op inventieve manieren te mixen en serveren.

MONKEY SHOULDER: WHISKEY TAKEOVER BIJ DE VESPER BAR IN NOVEMBER

BIJZONDERE COCKTAILS PROEVEN BIJ VESPER

Naast de 4 Monkey Shoulder locomotion cocktails die er op de kaart staan zal de bar volledig in Monkey style aangekleed zijn. Speels met een vleugje humor. Verder staan er verschillende guest appearances van (Internationale) bartenders en andere optredens op het programma.

En dat is nog steeds niet alles. Iedere woensdag ligt er in de Vinkenstraat een item van Monkey Shoulder verstopt. Als je deze vindt dan is de rekening van jou en je +1 gratis! De zoektocht begint iedere woensdag in november om 18:00. Succes!

Vesper Bar bestaat al ruim 10 jaar en zit om de hoek van de Haarlemmerstraat. Ze noemen het zelf een kleine bar met een groot hart. En dat bewijzen ze door de grote groep fans die ze over de hele wereld hebben. De sfeer is er speels, gezellig en relaxt en de drankjes zijn er zoals je van een echt goede cocktailbar verwacht.

Website: vesperbar.nl
Adres: Vinkenstraat 57

Deel artikel

Meer handige tips

Vind hotels
via: Booking.com

Vind goedkope vliegtickets
via Booking.com, Cheaptickets

Boek tours & attracties
Via: GetYourGuide.nl, Viator

Vind goedkope vakanties
Via: VakantieDiscounter

Vind int. treintickets
via NSinternationaal.nl

Vind hostels
via Hostelworld

Boek een cruisereis
via Cruisereizen

Vind een huurauto
via verschillende aanbieders